Wat als je bij renovatie het niveau van het terras wil behouden en wil vermijden dat er een opstap gecreëerd wordt aan het raam of een aanpassing aan de bestaande schuiframen? Wat als je bij nieuwbouw het afgewerkte vloerpeil binnen op hetzelfde niveau wil als de afgewerkte terrasvloer of als je een uitvoering wil met slanke terrasvloeren? Welke dampschermen zijn compatibel met Recticel isolatie?

Het antwoord op deze vragen – en nog veel meer – krijg je tijdens onze opleidingen.

Win een verblijf voor 2 in het Euromast-hotel in Rotterdam

Recticel Insulation is terug aanwezig op Belgian Roof Day in Brussels Kart Expo op vrijdag 21 oktober. We stellen je onze isolatieoplossingen voor platte en hellende daken voor.

Bezoek onze stand, klim de snelste tijd op onze klimwand en win een overnachting voor 2 op 100 m hoogte in het Euromast-hotel in Rotterdam!

Slaag je er niet in om de snelste tijd te klimmen op onze klimwand tijdens Belgian Roof Day? Schrijf je nu in voor één van onze opleidingen, dan maak je ook nog kans op een verblijf voor 2 op 100 m hoogte in het Euromast-hotel in Rotterdam.

Volg een praktische dakopleiding

Schrijf je hier in voor één van deze opleidingen:

  • Opleiding dakrenovatie en isolatiepremies
  • Opleiding isoleren van hellende en platte daken

Waarom een opleiding volgen bij Recticel Insulation in Wevelgem?

Antwoord op specifieke vragen

Heb je specifieke vragen waar je graag een antwoord op wil krijgen? Stuur ons je vragen en wij zullen deze anoniem beantwoorden tijdens de opleiding.

 

Hands-on

Onze opleidingen zijn voorzien om direct te kunnen toepassen op de werf. De theorie wordt praktisch toegelicht aan de hand van beeldmateriaal en maquettes in handige tips & tricks.

 

Kijkje achter de schermen

Tijdens de opleiding staat ook een uitgebreid en boeiend bezoek aan onze fabriek op de planning. Op die manier leer je ook onze isolatie kennen van grondstof tot eindproduct.

 

Ik schrijf me in op www.recticelinsulation.com/be-nl/opleidingen voor een opleiding en maak kans op een overnachting in het Euromast-hotel.