Vraag de gloednieuwe renovatiegids in zakformaat voor bouwprofessionals van Recticel Insulation aan

Recticel Insulation
Recticel Insulation
Recticel Insulation

Ben je bezig of start je met het renoveren van een bestaande woning? Vraag via het formulier de renovatiegids voor op de werf aan. Elke architect, ingenieur, aannemer of installateur zou dit waardevolle document in zijn bezit moeten hebben.

Met deze gids verhoog je je kansen om een bouwknoopvrije isolatieschil te realiseren. In verschillende stappen leer je hoe je daken, muren en vloeren op een juiste manier renoveert. Alle voorkomende vragen werden gebundeld in deze renovatiegids en voorzien van antwoorden. De gids bestaat uit een overzichtelijke inhoudstafel. Deze verhoogt de doorzoekbaarheid. Na de uitgebreide inhoudstafel krijg je een overzicht van welke premies je kan aanvragen.

Recticel Insulation heeft ook een tabel gemaakt per toepassingsgebied waarin de energieambities 2050 vertaald werden naar alle alternatieve isolatiematerialen en hoe de Recticel Insulation oplossingen qua dikte en lambdawaarde scoren. Hierdoor kan je een doordachte en toekomstgerichte keuze maken.

Gebruik van juiste terminologie

Daarnaast bevat de renovatiegids ook uitleg over terminologie – eigen aan isolatie – zoals bijvoorbeeld het verschil tussen lucht- en contactgeluid bij akoestische isolatie. De terminologie en de afbeeldingen laten je toe om bepaalde problemen op het vlak van bouwknopen op te lossen en het belang ervan te begrijpen.

Een doordacht stappenplan voor elk toepassingsgebied

Voor iets complexere thema’s zoals het renoveren van platte daken voorziet Recticel Insulation een duidelijk stappenplan. Men start bij de screening van het bestaande dak, het probleem van waterinfiltraties, hoe en waar voorzie je best de afwatering en met welke afschot houd ik best rekening,… Met de afbeeldingen begrijp je direct wat goed en fout is. Voor de hellende daken, de muren en de vloeren werden gelijkaardige uitgebreide stappenplannen uitgewerkt, waardoor de bouwprofessional goed ondersteund wordt.

Deze renovatiegids is dus een nuttige bijbel met een schat aan informatie. En mis je toch net iets. Vooraan in de gids tref je per regio de contactpersonen bij Recticel Insulation die je telefonisch bijstaan.

Vraag deze waardevolle informatie nu aan via het formulier en Recticel Insulation bezorgt je de digitale of print versie.

Breng ons een bezoek op stand 80 op Belgian Roof Day.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email