Vraag de handige isolatiegids aan voor daken, muren en vloeren

Recticel Insulation
Recticel Insulation
Recticel Insulation

Wist je dat 25% van de opgewekte energie verdwijnt via niet of slecht geïsoleerde muren? Wist je dat 35% van de opgewekte warmte verloren gaat via ongeïsoleerde daken? En wist je dat tegen 2020 de Vlaamse dakisolatienorm oplegt dat elke woning voorzien is van dakisolatie of zoldervloerisolatie?

Tijd dus om aandacht te besteden aan mogelijke isolatie-oplossingen voor jouw project. Recticel Insulation, de referentie op het vlak van toepassingen in polyurethaan (PU) engageert zich al zestig jaar om te werken aan energie-efficiënte gebouwen.

In dat kader werkte Recticel Insulation 3 nuttige gidsen uit voor 3 toepassingsgebieden:

  • Dé Isolatiegids voor daken
  • Dé isolatiegids voor muren
  • Dé isolatiegids voor vloeren

Deze gidsen geven je een totaaloverzicht van mogelijke oplossingen per toepassingsgebied. Je krijgt per productoplossing de eigenschappen, de voordelen en de RD-waarden. Dit maakt dat je makkelijk tussen de productoplossingen kan vergelijken. Een handige tool dus om als architect, plaatser of opdrachtgever uit te maken voor welke oplossing je kiest.

Deze gidsen hebben een handig en compact formaat, waardoor je snel kan uitmaken welke productoplossing voor jouw project van toepassing is. Je kan deze gidsen nu via het formulier aanvragen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email