Kom naar Belgian Roof Day op 30 november 2018 en ontdek volgende revolutionaire totaaloplossingen

Recticel biedt heel wat isolatieoplossingen aan voor hellende en platte daken. Zo is er het gekende Powerroof isolatiesysteem voor hellende daken: deze isolatieplaten met een isolatiewaarde van 0,022 W/mK worden aan de buitenzijde van het dak geplaatst. Zo creërt u een doorlopende isolatieschil zonder koudebruggen. De nieuwe L‑Ments dakelementen zijn dan weer de nieuwste generatie zelfdragende, thermisch isolerende dakelementen voor hellende daken. Deze dakelementen in PIR-schuim plaatst u verrassend snel. Voor platte daken biedt Recticel Insulation ook verschillende oplossingen aan: Eurothane Bi-4, Eurothane Silver en Powerdeck F. Heeft u afschotisolatie nodig? Recticel Insulation maakt voor u graag een volledig legplan en meetstaat op.

De nieuwe ISC240-isolatiezaag van Festool zaagt alle isolatiematerialen snel, gemakkelijk en met een propere rechte zaagsnede. De ISC 240 overtuigt in elke situatie op het gebied van mobiliteit, toepassingsverscheidenheid en efficiëntie. De ergonomische constructie en het geringe gewicht van de zaag zorgen voor een uniek werkcomfort. De combinatie van speciaal ontwikkelde zaaguitrustingen, een krachtige EC‑TEC motor en efficiënte accupacks biedt tempo én uithoudingsvermogen. Revolutionair dus!
De zaag is daarmee de optimale oplossing voor iedereen die huizen isoleert en meteen ook zijn of haar werkbelasting wil verlagen. U kunt zagen uit vrije hand én geleid zagen met geleiderail en aanslagsysteem.

Met Recticel Insulation en Festool lukt uw isolatieproject altijd! Beleef de revolutie tijdens Belgian Roof Day in Brussels Kart Expo op 30 november 2018. Bezoek de stand van Recticel Insulation (stand 74) én van Festool (stand 44) en win het combi-wedstrijdpakket (t.w.v. € 1.600 excl. btw) met de Festool ISC240 isolatiezaag en een Recticel Insulation isolatiecheque. Het wedstrijdreglement is beschikbaar bij Recticel Insulation en Festool.