De website van www.recticelinsulation.be zit in een volledig nieuw jasje waardoor bouwers, verbouwers en bouwprofessionals alle uitgebreide informatie rond de isolatieoplossingen van Recticel Insulation vlot kunnen opzoeken. Met handige installatievideo’s, technische specificaties en goed uitgewerkte cases krijgt u antwoord op elke vraag.

Pasklaar antwoord op elke isolatievraag

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal dankzij een verbeterde structuur en navigatie. Het is niet 'zo maar' een website: het weerspiegelt hoe Recticel Insulation toegevoegde waarde creëert voor alle mogelijke sectoren. Handige productfilters en -calculators leiden de bezoeker tot de meest geschikte isolatieoplossing voor elk project. Enkele mooie referenties en testimonials bieden inspiratie.

De site maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de bezoeker, zowel bouwprofessionals, doe-het-zelvers als particulieren die een beroep doen op een vakman, de best mogelijke ervaring aan te bieden. De nieuwe website betekent een belangrijke stap voor de groei van het merk Recticel Insulation. Neem regelmatig een kijkje op www.recticelinsulation.be en blijf op de hoogte van alle Recticel productinnovaties en laatste nieuwtjes.

Maak kans op een housewarming

Naar aanleiding van de lancering van deze nieuwe website, is er ook een leuke wedstrijd. Iedereen die tussen 1 januari en 30 juni 2018 Recticel isolatie aankoopt of laat plaatsen, maakt kans op een super-de-luxe housewarming. En weet je wat? Een particulier die zelf Recticel isolatie heeft geplaatst als een particulier die Recticel isolatie heeft laten plaatsen door een aannemer, als de aannemer zelf, als de uitbater van doe-het-zelf verkooppunt, als een Recticel verdeler voor professionelen mag meedoen aan deze wedstrijd. Allen dus daarheen en win! Ontdek er meer over op www.recticelinsulation.be