Steeds meer mensen gaan kalmte, ontspanning en luxe zoeken in eigen huis. De badkamer is dan dé plek bij uitstek om tot rust te komen. Potier Stone heeft dat goed begrepen en komt met een bijzonder product op de markt. Het bedrijf is expert in de kunst van natuursteenbewerking en ontwierp zo met de grootste vakkennis Unseen: een drukplaat in natuursteen. Wereldwijd is dit een uniek concept en vormt het de perfecte luxueuze afwerking voor de badkamer of het kleinste kamertje!  

Doorspoelen uit natuursteen?

De uitstraling is daarbij zeer belangrijk, kiezen voor natuursteen is dan ook een logische stap. Natuursteen heeft een authentieke en tegelijkertijd elegante look en is te verkrijgen in alle mogelijke afmetingen. Het maakt een geheel net dat tikkeltje luxueuzer en maakt de ruimte, hoe klein die ook is, uniek.

De badkamer en het toilet verlenen zich als de perfecte ruimtes voor dit materiaal. Een toilet kan bijvoorbeeld tegen een prachtige natuurstenen wand hangen en er meteen een heel stuk fraaier uitzien. Toch blijft er steevast één onvermijdelijke, plastic stoorzender over: de drukplaat om het toilet door te spoelen. Die is namelijk nooit elegant, luxueus of hip. Potier Stone, hét natuursteenbedrijf uit Maldegem, ging de uitdaging aan om hiervoor een oplossing te zoeken.

Unseen innovatief en uniek

Unseen is een in steen geïntegreerde druktoets, op maat gemaakt en gepersonaliseerd. Het concept is uniek op wereldschaal en het gevolg van een ontoombaar doorzettingsvermogen van het creatieve en professionele team van Potier Stone, dat dagelijks op zoek gaat naar innovatie.

De gloednieuwe drukplaat is geschikt als spaarspoeltoets: je kan aan beide kanten op de plaat drukken, voor zowel een grote als een kleinere spoeling. De plaat kan in alle soorten natuursteen gemaakt worden: arduin, marmer, kalksteen, leisteen, basalt, blauwsteen, keramiek, (kwarts)composiet... Zo kan er op zoek gegaan worden naar een bijzonder patroon of een sprekende ader in bijvoorbeeld marmer.

De opties zijn legio, maar één ding staat vast: Potier Stone kiest enkel steengoede materialen uit en gaat hiervoor ook grensoverschrijdend op zoek naar kwaliteit. De verwerking van de natuursteen gebeurt vervolgens met de grootste zorg in het bedrijf in Maldegem.

Eenvoud siert

De drukplaat bestaat uit een eenvoudig, egaal oppervlak. Het is één mooi geheel met de achterwand, zonder naden of randen en zonder extra knoppen of toetsen. Door een zachte druk op de plaat treedt de spoelbak van het toilet meteen in werking. Net zoals bij de klassieke drukknop: zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, maar dan in een mooier jasje.

Huis, hotel, resto, bar…

Unseen is de perfecte, luxueuze afwerking in je huis en tilt de ruimte meteen naar een niveau hoger. Het concept is toepasbaar op elke locatie: niet enkel in huis, maar ook in hotels, restaurants of bars is Unseen een lust voor het oog.