Innovatieve gevelbekleding combineert onbehandeld hout met aluminium

Met Forestlines® personaliseer je je gevel in hout en houten profielen. Door de grote voorraad aan ruw hout kan Paulussen Houthandel BV houtprofielen schaven in elke mogelijke dikte en breedte. De aluminium profielen hebben een standaard breedte van 20 en 30 mm tussen het hout. Hout en aluminium worden onzichtbaar aan elkaar geschroefd. De achterliggende constructie is onzichtbaar. Hierdoor is elke gevelbekleding uniek. De architect kan dus creatief aan de slag.

Brandklasse B met onbehandeld hout?

Het Forestlines® breekt wetenschappelijke grenzen door als allereerste gevelprofiel het Europese brandreactieklasse B s1 d0 te halen met onbehandeld(!) hout. Daarnaast haalt ze ook als eerste de Europese BroofT1 test ofwel vliegvuurtest met onbehandeld hout.

2x Red Dot award winner en Belgian Building Awards winner

Het Forestlines® van Paulussen Houthandel BV werd voor haar innovatie en design bekroond als ‘The best of the best’ in de categorie ‘Materials and surfaces’. Daarnaast pakt ze ook de hoofdvogel als ‘The best innovative product’.

Vandaag wint Het Forestlines® de Product Innovation Award 2023 op de Belgian Building Awards. Je kan deze innovatie ook op Batibouw ontdekken: Hall 5, Standnummer 348.

Wil je meer weten over dit innovatieve gevel- en dakbekleding? Vul het formulier in en Paulussen hardhouthandel neemt vrijblijvend contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email