Snel en comfortabel naar uw gewenste verdieping met CompassPlus van OTIS

OTIS
OTIS

Onlangs introduceerde OTIS de CompassPlusTM, de laatste innovatie op het gebied van bestemmingsbesturing.

 

 

Bestemmingsbesturing

Met een bestemmingsbesturing kunt u zeer efficiënt gebruik maken van de liften en energie besparen door minder liftbewegingen, door het toepassen van bijvoorbeeld een lagere hefsnelheid of hefvermogen.

 

Traditionele bestemmingsbesturing

 

SmartGrouping

Net als de bestaande bestemmingsbesturingen, organiseert CompassPlusTM de ritten door het groeperen van passagiers en stops. Aan passagiers met dezelfde bestemming wordt dezelfde lift toegewezen. Maar het bijzondere aan CompassPlusTM is dat het ook liften toekent in functie van een groep verdiepingen of een zone, en dit door onze gepatenteerde SmartGrouping technologie. Dit heeft een snellere en efficiëntere dienstverlening als resultaat. Door de mensenstromen onder controle te houden, blijft uw lobby er altijd geraffineerd en harmonieus uitzien. CompassPlusTM is tot wel 50% sneller dan conventionele drukknopsystemen en tot wel 30% sneller dan de bestaande bestemmingsbesturingssystemen.

 

CompassPlusTM bestemmingsbesturing

 

Virtuele conciërge

CompassPlusTM dient ook als een virtuele conciërge; intuïtieve schermen leiden passagiers soepel door hun traject en bieden een complete service op maat. Nieuwe passagiers kunnen met behulp van welkomstschermen met CompassPlusTM communiceren en binnen de kortste tijd hun bestemmingen vinden door middel van de eenvoudig navigeerbare display. Via duidelijke pijlen op de schermen worden passagiers naar de desbetreffende lift gestuurd.

 

verschillende intuïtieve schermen

 

Spitsuur

Wanneer een spitsuur door CompassPlusTM gedetecteerd wordt, zoals een piek “naar boven” ’s morgens of een piek “naar beneden” ’s avonds, komt SmartGrouping in actie, en past CompassPlusTM voortdurend de servicezones aan het verkeer aan.

 

Meer informatie : http://www.otis.com/site/bel-dut/Pages/CompassPlus.aspx?menuID=2

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email