Switch to beauty: de schakelaar als designstatement

Niko
Niko
Niko

We hechten veel belang aan de inrichting van onze woning. We laten ons inspireren door interieur-magazines, kleuren en materialen uit verre landen … Soms voegen we accessoires toe, soms is ons interieur aan een heuse make-over toe. Maar waarom laat je dan je bestaande stopcontacten of schakelaars voor wat ze zijn? De zes nieuwe Pure-afdekplaatjes van Niko zorgen voor betaalbaar design in een perfect afgewerkt interieur, met een persoonlijke look & feel. Ontdek op Batibouw 2014 Niko Pure bakelite, weathered steel, skin sensation en fluent champagne en liquid jade.  Beschikbaar vanaf juli 2014.

 

Vergeet geen belangrijke details

Het zijn vaak de kleine dingen die een interieur persoonlijk maken. Een ingelijste tekening van je zoontje of een cactus met opgekleefde googly eyes bijvoorbeeld. De inrichting van je woning reflecteert vandaag wie je bent. Toch staat het interieur nooit stil: radicaal of subtiel, we durven gaan voor verandering. Helaas vergeten we daarbij vaak belangrijke details. Een bespat stopcontact ontsiert een muur met een nieuw likje verf, oude schakelaars doorbreken het kleurenpalet in de woning.

 

Switch to beauty!

Het schakelmateriaal uit de reeksen Pure, Intense en Original van Niko kun je sinds 2006 laten meeleven met je interieur. Het inbouwwerk blijft, het afdekplaatje wissel je in een wip voor een passend exemplaar. Iets waar mensen steeds vaker voor kiezen. We zien namelijk meer en meer het belang in van een afwerking tot in de puntjes.

Niko breidt daarom zijn reeks Pure uit met materialen vol verhaal en emotie zoals bakeliet, verweerd staal, artificiële dierenhuid en plexiglas. Laat je je schakelaar schitteren als designstatement of kies je net voor een subtieler toon-op-toonaccent? De keuze is volledig aan jou. Bovendien krijg je op elk product van Niko vier jaar garantie, wat twee jaar zo lang is als de Europese norm.

 

Niko Pure bakelite

    

 

Niko Pure bakelite is een moderne hommage aan het bekende materiaal met Belgische roots dat designgeschiedenis schreef begin 19e eeuw. Naast telefoons en fototoestellen  was de schakelaar wellicht de populairste toepassing van dat materiaal. Niko Pure bakelite heeft dezelfde heerlijke touch en subtiele patine en is beschikbaar in piano black (foto linksboven) en chocolate (de gelakte variant van de piano black) (foto rechtsboven).

 

Niko Pure weathered steel

 

Naast schakelmateriaal van gelakt en roestvrij staal lanceert Niko de ontwerpen van Pure weathered steel. Die variant toont de schoonheid van verweerd staal met zijn warme oranjebruine kleurschakeringen. Een industriële touch voor elke ruimte.

 

Niko Pure liquid jade & fluent champagne

  

 

Plexiglas zorgt voor oneindig veel perspectief en kleurdiepte. In dat materiaal lanceert Niko twee nieuwe variaties. Niko Pure liquid jade gaat samen met de Scandinavische trend, waarbij witte muren en blank hout aangevuld worden met pastelkleurige items. Niko Pure fluent champagne kreeg een stijlvol, wervelend patroon en heeft een zachte champagnekleur. Een gesofisticeerde look voor een feestelijk tintje.

 

Niko Pure skin sensation cinnamon

 

De zachte schakelaar met hoge aaibaarheidsfactor Niko Pure skin sensation cinnamon is niet gemaakt van echte dierenhuid, gelukkig, maar heeft er wel de looks van. Voor een streepje buitenleven in je stadswoning, of een grappige knipoog in elk interieur.

 

Deze collectie van Niko laat je toe om schakelaars te kiezen met een subtiele toon-op-toonafwerking, een sprekende eye-catcher of een bijzondere materiaalkeuze. En het mooie is dat het design heel betaalbaar blijft.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email