Scenes by Default

Mosa
Mosa
Mosa

Buy a range, own a concept

Mosa Scenes, een stijlvolle en flexibele collectie waarmee moeiteloos fascinerende scènes gecreëerd kunnen worden. Het resultaat is een geleidelijk kleurverloop op wanden en vloeren, waarmee er op elk oppervlak diepte en dynamiek ontstaat. Met Mosa Scenes kunnen omgevingen gecreëerd worden die een ongeëvenaard en exclusief karakter hebben.       

De collectie is verkrijgbaar in acht kleurgroepen. Elke kleurgroep bestaat uit vier verschillende texturen en is verkrijgbaar in het formaat van 15x15cm. Door deze eigenschappen zijn de creatiemogelijkheden eindeloos, een eigenschap die perfect aansluit op flexibiliteit en originaliteit, wat kenmerkend voor Mosa is. Elke tegel heeft een eigen textuur: geen enkele tegel is hetzelfde in deze collectie. Er kunnen tal van verfijnde effecten worden gecreëerd door het gebruik van verschillenden tinten en texturen, contrasten en patronen. Ook de toepassingsgebieden zijn talrijk, want de tegels kunnen namelijk op zowel kleine als grote oppervlakken worden toegepast: van badkamers en woningen tot horecagelegenheden en winkels.

De vier beschikbare texturen in de Scenes-collectie zijn: grain, clay, sand en grit. Deze texturen variëren van een fijne poederachtige kleitextuur tot een wat grovere zanderige en grofkorrelige textuur. Ze zijn zowel met een vlak als micro-reliëf (MR) anti-slipoppervlak verkrijgbaar. De texturen zijn geïnspireerd op de natuurlijke textuur van de aarde. Met deze aanvulling voegt Mosa nog meer variatie en finesse toe aan de reeds omvangrijke  bestaande collecties. Daarnaast wordt er een elegant patina-effect gecreëerd: een tijdloos ontwerp waarvan de esthetische waarde niet verloren gaat.Vooral in kleinere ruimtes kan er met deze flexibele tegel van 15x15cm, gemakkelijk een hoogwaardige opbouw van kleurschakeringen worden gecreëerd.

Mosa Scences op de grond 27010, 6130, V6131, Wand rechts V6132, V6133, V6130, Wand actheraan MR151503

De Scenes-collectie van Mosa kan zowel op horizontale als op verticale oppervlakken worden toegepast en maakt elk oppervlak uniek en stijlvol. Deze rijk ogende collectie, met levendige maar toch natuurlijke tinten, is de ideale keuze voor diverse ruimtes; niet alleen natte ruimtes zoals badkamers, maar bijvoorbeeld ook horecagelegenheden en winkels. De perfecte optie voor elke ontwerper en architect: de collectie is zeer praktisch, oogt natuurlijk en is aantrekkelijk geprijsd.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email