Clima Comfort Plus: dampdoorlatende dakisolatiepanelen met uitzonderlijke λ-waarde en superieure brandweerstand

Dankzij zijn uitzonderlijk goede λ-waarde van 0,020 W/m.K isoleert Monier Clima Comfort Plus (isolator: resol) voor eenzelfde dikte 14% beter dan PUR-panelen (λ 0,024 W/m.K) en 61% beter dan houtwol (λ 0,034 W/m). Daarnaast zijn de isolatieplaten van Monier excellent waterdampdoorlatend en kennen ze een superieure brandweerstand (brandklasse E en de isolator C s2 d0-geclassificeerd) in vergelijking met andere harde isolatiematerialen.

Wakaflex: loodvervangende dakaansluiting met 20 jaar garantie

Geen enkel product ter vervanging van loden dakaansluitingen (opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen, dakvensters…) is zo snel te verwerken en zo duurzaam als Wakaflex® van Monier. De aansluitingsband is zelfvulkaniserend en rekbaar en staat garant voor een perfecte hechting. Bovendien is Wakaflex® vormvast, waterdicht en langdurig weerbestendig. En met de 20 jaar garantie op Wakaflex® die Monier aanbiedt, kan u gegarandeerd op beide oren slapen. 

Postel 20: dé referentie onder de dakpannen

De Postel 20 van Monier, beschikbaar in natuurrood, rustiek engobe en double black,  combineert robuustheid met een elegant design. De speciaal ontworpen kop- en zijsluitingen verzekeren een betere waterafvoer en voorkomen bij wind zo veel mogelijk het insijpelen van neerslag. Bovendien is de Postel 20 eenvoudig in verwerking (unieke panspeling in breedte en hoogte), waardoor hij uitermate geschikt is voor renovatieprojecten.

Monier Signy: vlakke kleidakpan met technisch hoogwaardige kop- en zijsluiting

Signy® is een vlakke dakpan van groot formaat met een geraffineerd vormgegeven neus. De dakpan kan zowel in rechte lijn als in kruisverband worden gelegd en laat toe dakvlakken met een volkomen verschillend lijnenspel te creëren. Naast het esthetische aspect is bij de ontwikkeling van de Signy®-pan ook uitermate veel aandacht besteed aan het ontwerp van een technisch hoogwaardige kop- en zijsluiting. De Signy®-pan is beschikbaar in natuurrood, rustiek engobe en double black mat.