Masser, uw referentie inzake warmtepompen

 

U stelt terecht de hoogste eisen op het gebied van wooncomfort. Wilt u hernieuwbare energie benutten voor voordelige verwarming van uw woning en sanitair water? Dan zijn warmtepompen van Masser de oplossing voor u. Zeker wanneer u ook zo onafhankelijk mogelijk wil zijn van eindige energiebronnen als stookolie en aardgas. En u daarnaast streeft naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw belangrijke aankopen. Investeren in een warmtepomp is in deze tijden absoluut de overweging waard.

 

Heeft u ook nood aan gezonde, kwaliteitsvolle lucht in uw woning? Dan zijn onze ventilatiesystemen vast iets voor u. Dankzij ventilatie vermijdt u condensatie, vochtigheid of schimmelplekken op muren of in hoeken.

 

Bent u op zoek naar randapparatuur of elektrische bijverwarming om uw elektrische energie om te zetten in calorische, zodat u bijvoorbeeld ook om 6u 's ochtends van een gezellig warme badkamer kan genieten


Merken: Masser
Overzicht van beschikbare informatie: 1 artikel, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 1 brochure, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 1 technische fiche.