Belgische maatkasten online

Je droomt al lang van extra opbergruimte? Een dressing, een ingemaakte kast, een hoekkast of een kast onder een schuin dak? Dan is er nu maatkastenonline.be. Via een eenvoudige online configuratiemodule stel je zelf je kasten samen, volledig op maat van je interieur (kleur, indeling,…).

"Een kast via internet bestellen was nieuw voor ons. 3u Na levering stond onze kast al in elkaar. We hebben direct onze tweede kast besteld. Zeker een aanrader!"

M. Daamen

Belgische topkwaliteit

Eenmaal je kast geconfigureerd en online besteld, wordt ze in het moderne Belgische atelier van Maatkastenonline vervaardigd. Hypermoderne machines produceren met grote nauwkeurigheid de onderdelen van jouw maatkast. Dat gebeurt enkel met de beste materialen. Voor de scharnieren gebruikt Maatkastenonline bijvoorbeeld enkel kwaliteitsmerken zoals Blum. 

 

Eenvoudig te installeren

De onderdelen van je maatkast worden netjes aan huis geleverd en zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding. Je hoeft zeker geen doorwinterde klusser te zijn: een schroevendraaier en een waterpas volstaan voor een perfecte montage. Het resultaat? Een maatkast die perfect in je interieur past en waar je lang plezier van zal hebben.

"Wij zijn zeer tevreden over de opvulling van de ruimte onder ons schuin dak. Alles is perfect op maat en geleverd binnen de 12 dagen. Zeer vriendelijk bij levering."

T. De Lille

Wil je meer info over maatkastenonline? Vul je gegevens in via bijgevoegd formulier en wat later ontvang je bijkomende info met nuttige links zoals de montagehandleiding, de kwaliteitsgarantie, bijkomende referenties,… 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email