Een dunner sandwichpaneel... met een betere U-waarde?

Voor hoge isolatiewaarden hoeft u niet langer te grijpen naar dikke sandwichpanelen. Met de 88 mm QuadCore™ sandwichpanelen van Kingspan scoort u een betere U-waarde als met een willekeurig 100 mm sandwichpaneel. En daarbij krijgt u betere brandveiligheid, milieuprestaties én tot wel 40 jaar garantie. Dankzij QuadCore™ heeft u alles dus dik voor elkaar, maar dan met een dunner sandwichpaneel!

Dunner isoleren voor meer gemak en een lagere Lambdawaarde

Het zit ‘m in de grijze cellen. Door niet alleen volgens de standaard te werken, maar de standaard opnieuw te definiëren, creëerden we een hybride isolatieschuim met kleinere gesloten celstructuur. Dat levert dus dunnere panelen op die beter isoleren.

Superieur thermisch rendement

QuadCore™ biedt de beste thermische prestaties op de markt van isolatiepanelen met gesloten celstructuur. Dat bewijst de toonaangevende Lambdawaarde van 0,018W/mK. Simpelweg de beste keuze dus.

 

Brandveiligheid voorop

Als het aankomt op brandveiligheid, neemt u liever geen risico's. QuadCore™ panelen worden in uitgebreide tests op brandreactie zeer goed beoordeeld met B-s1, d0. Een groot aantal QuadCore™ panelen heeft, dankzij de gesloten celstructuur, een FM 4882 certificering voor rookgevoelige omgevingen.

Maximale scores op duurzaamheid

QuadCore™ technologie draagt bij aan maximale scores bij certificeringen voor ecologisch bouwen. Zo is het bijvoorbeeld 100% circulair inzetbaar. Bovendien hoeft u dankzij de dunnere panelen minder ritten naar de bouwplaats te maken.

 

40 jaar garantie

U krijgt tot wel 40 jaar garantie op isolatiepanelen met QuadCore™ technologie, dankzij ons unieke garantiepakket Ultimate Panel Guarantee. Daarmee garanderen we niet slechts één aspect, maar alle belangrijke prestatiekenmerken.

U overweegt deze oplossing toe te passen in één van uw projecten? Vul het formulier in en Kingspan neemt vrijblijvend met u contact op. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email