Bij Junkers gooit u de voordelen van uw condensatieketel niet zo maar overboord!

Junkers
Junkers
Junkers

Bedien uw ketel met uw smart phone of tablet van waar u wil, maar kies uw nieuwe thermostaat met verstand!

Wanneer u kiest voor een thermostaat met mobiele afstandsbediening vanaf je smart phone of tablet, dan is het belangrijk dat u er zeker van bent dat u door het gebruik van deze thermostaat de ecologische voordelen van uw ketel niet verliest !

Daarom moet de modulerende werking van uw ketel gegarandeerd blijven!

De generieke thermostaten op afstandsbediening die tot op heden op de markt beschikbaar waren functioneren enkel op het “start/stop” principe, en houden geen rekening met deze belangrijke modulerende werking van een condensatieketel. Hierdoor verliest je ketel een groot deel van zijn economische werking, en gaat meer gas verbranden. En wat u minstens even erg zult vinden: uw ketel zal sneller versleten zijn !

Om dit te vermijden heeft Junkers de BUS-module “MB-LAN” thermostaat ontworpen. Deze module zorgt er voor dat de condensatieketel met het internet verbonden kan worden. Met JunkersHome App kan je dan van overal de temperatuur in je woning regelen. De MB-LAN module is specifiek ontworpen voor een feilloze werking met Junkers condensatieketels waardoor de modulerende werking ervan gegarandeerd is! 

De voordelen zijn:

1. Uw ketel verslijt niet sneller

De modulatie van een ketel is een onontbeerlijke functionaliteit om veelvuldige “start/stop” te vermijden. Hoe vaker een ketel een “start/stop” uitvoert, hoe meer de cruciale onderdelen zoals printplaat, gaskleppen en ontstekingen belast worden, en dus slijten.

2. Uw ketel haalt zijn maximale rendement

De modulatie zorgt daarnaast ook voor de regelnauwkeurigheid van de ketel, en dus voor een lager gasverbruik. Deze besparing is net de reden waarom u een condensatieketel aanschaft!

Met de JunkersHome App hoeft u daar niets van op te geven. 

De voornaamste  functionaliteiten van de Junkers HomeApp

1. Afstandsbediening en –bewaking van uw verwarmingssysteem

U kunt van overal uw thuistemperatuur instellen, of schakelen tussen de instellingen voor dag / nacht / vorst...

2. Uitlezen van diagnosecodes en foutmeldingen

Storings- of onderhoudsmeldingen kunnen worden doorgegeven aan uw installateur, die u op basis hiervan misschien reeds telefonisch kan verderhelpen.

3. Indien u voor een zonneboiler kiest worden uw Solar opbrengsten duidelijk in kaart gebracht

U kunt op elk moment en van dichtbij de zonneopbrengsten van uw investering in hernieuwbare energie opvolgen.

Samengevat:

Met de Junkers HomeApp geniet je 100% van alle voordelen: gebruiksgemak + ecologisch verwarmen + gasbesparing + behoud van de lange levensduur van uw ketel.

 

Batibouw actie 2015

Tot 350€ cash back op uw nieuwe Junkers ketel

Junkers blijft ook in 2015 optimaal inzetten op zuinigheid en duurzaamheid. Een investering in een zuinig toestel betaalt uiteraard zichzelf terug, maar om de initiële investering te verlichten biedt Junkers ter gelegenheid van Batibouw een Energiecheque aan die recht geeft op een cash back tot € 350 bij aankoop van een efficiënt Junkers-verwarmingssysteem.

Voor meer informatie en de algemene voorwaarden kan u terecht in hal 12, stand 211 op Batibouw.


­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email