Donkere dagen en frissere temperaturen die op je gemoed wegen? Niet met Moduleo®, specialist in warme en enthousiaste interieurs dankzij een uitgebreide collectie in modulair vinyl. Deze designvloeren lenen zich perfect voor je badkamer en keuken, zelfs bij vloerverwarming. Zo combineer je dit najaar makkelijk onderhoud met een eigentijdse look én warme voeten!

Baden in stijl

De luxueuze vinylvloeren van Moduleo® voelen zich in elke omgeving thuis, ook in de badkamer. Daarvoor zorgen de unieke patronen en dessins maar ook de slijtvaste toplaag en de vochtbestendige beschermlaag van Protectonite® PU.

Geef je badkamer een onweerstaanbare look met Baltic Maple, een dessin dat verleidelijke kronkels met warme kleuren combineert tot een elegant geheel. Of zoek het contrast op met Maritime Pine, een rustiek en karaktervol dessin dat je mooi kan uitspelen tegen een industrieel getinte achtergrond.

Praktische info

  • Moduleo® Transform Baltic Maple 28230
  • Moduleo® Select Maritime Pine 24854

Koken met smaak

Ook je keuken smeekt om een warme, gebruiksvriendelijke vloer die je in een handomdraai kan reinigen. Met Moduleo® ben je zeker: luxevinylvloeren die waterafstotend én olie- en vetwerend zijn. En dat gebruiksvriendelijk al lang niet meer samengaat met saai, bewijst Moduleo® graag met enkele nieuwkomers.

Jetstone en Concrete laten je proeven van een moderne betonlook met het aangename gevoel van vinyl. Knap in een industriële omgeving maar even indrukwekkend in een klassieker interieur. Niet minder gewaagd is Persian Walnut, een natuurlijke walnotenlook die een heel opvallende lineaire nerf combineert met warme chocoladebruine schakeringen.

Praktische info

  • Moduleo® Select Jetstone 46992
  • Moduleo® Transform Concrete 40945
  • Moduleo® Transform Persian Walnut 20843