Badkamer kranen Rebris kapen German Design Award weg

Hansgrohe
Hansgrohe
Hansgrohe

Ontwerp van Phoenix Design in de prijzen

De duurzame Rebris-kranen werden begin 2023 bekroond met een German Design Award voor ‘Excellent Product Design’ in de categorie ‘Bath and Wellness’. De jury was vol lof over de Rebris-kraan omwille van de mooie balans tussen design, functie en comfort.

“Met de nieuwe Rebris-kraanserie blijft hansgrohe trouw aan zijn heldere, tijdloze designtaal. Tegelijkertijd zorgt de herhaling van de ronding bij de greep en de uitloop voor zowel een subtiel als opvallend designkenmerk waardoor de Rebris-kranen uniek zijn,”

jury van German Design Award

Rebris: een moderne, duurzame kraanserie

De Rebris-kranen zijn speciaal ontworpen voor wie zijn badkamer als een persoonlijke wellnesszone ziet en ervaart. Het slanke, tijdloze design met nauwkeurig afgewerkte oppervlakken past perfect in elke badkamer. De kranen zijn beschikbaar in verschillende ComfortZone hoogtes die zorgen voor maximale gebruiksvriendelijkheid, veel bewegingsvrijheid en minder waterspatten.

Bovendien ondersteunt de Rebris-serie een duurzame levensstijl dankzij de innovatieve technologieën EcoSmart+ en CoolStart. Zo beperkt EcoSmart+ het waterverbruik en zorgt CoolStart ervoor dat er enkel warm water uit de kraan stroomt als het noodzakelijk is.

Wil je graag meer informatie over de Rebris kranen? Vul het formulier in en hansgrohe neemt vrijblijvend contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email