Met de stijgende energiekosten en het toenemende aantal inbraken, zoeken veel mensen die een huis (ver)bouwen een voordeur met een uitstekende warmte-isolatie, hoge veiligheid en een exclusief design. En dat is zelfs met een gering budget perfect mogelijk. De nieuwe voordeur ThermoPro Plus van Hörmann, met zijn extra sterk deurblad en meervoudige vergrendeling, beschermt uw dierbaarste bezit. En dat tegen een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

 

De ThermoPro Plus voordeuren bereiken een warmtedoorgangscoëfficiënt (Ud-waarde) tot 0,8 W/(m2•K). Hierdoor worden niet alleen energie maar ook kosten bespaard. De kostbare verwarmingsenergie gaat niet verloren waardoor de woonruimtes heerlijk warm blijven.

 

Het geheim voor een uitstekende warmte-isolatie is de opbouw van de voordeur. ThermoPro Plus voordeuren beschikken over een 65 mm dik en met PU-schuim opgevuld stalen thermisch onderbroken deurblad. Een aluminium kozijn met drievoudig afdichtingsniveau en een drievoudige warmte-isolerende beglazing zorgen voor extra energiebesparing. Dankzij een vleugelframeprofiel van composietmateriaal trekt het deurblad ook op lange termijn niet krom.

 

ThermoPro Plus voordeuren zijn uitermate geschikt voor wie zijn gezin optimaal wil beschermen. De deuren zijn inbraakwerend dankzij de standaard meervoudige vergrendeling en kunnen bovendien met de optionele veiligheidsuitrusting RC2 worden uitgerust. Ook de standaard drievoudig isolerende beglazing zorgt voor een extra veiligheidsgevoel. Met veiligheidsglas zowel aan de binnen-als de buitenzijde is de kans op snijwonden bij glasschade minimaal. Daarnaast hebben de deuren standaard een softlock-schoot zodat de deur extra zacht sluit en wordt niemands nachtrust verstoord als een gezinslid wat later thuiskomt. 

 

Met de ThermoPro Plus voordeuren heeft u de keuze uit zes motieven, 12 voorkeurkleuren en vier Decograin-decors. Dankzij het deurblad dat, zowel buiten als binnen vleugeloverdekkend is, zijn ze perfect combineerbaar met uw binnendeuren.

 

Voor dicht bij elkaar liggende voordeuren en garagepoorten wordt er een partnerlook geadviseerd. Twee motieven van de ThermoPro Plus voordeuren zijn afgestemd op de garagesectionaalpoort met M-profilering, en optioneel met zijdelen en bovenlichten verkrijgbaar.