SoundBlock van Gyproc, voor een optimaal akoestisch comfort in al uw projecten

Gyproc
Gyproc
Gyproc

Het assortiment SoundBlock-elementen maakt het mogelijk om lichte scheidingswanden, voorzetwanden en plafonds samen te stellen. Deze oplossingen leveren in vergelijking met de standaard Gyproc-systemen een nog betere geluidsisolatie op.

Gyproc SoundBlock-platen zijn herkenbaar aan hun blauwe karton en de SoundBlock-opdruk, soms afgekort tot dB. Dankzij hun specifieke samenstelling geven zij de allerhoogste geluidsisolatie.

De Gyproc SoundBlock plaat zal vanaf maart 2012 ook verkrijgbaar zijn in een breedte van 600 mm. Zo zullen SoundBlock toepassingen beter kunnen ingezet worden in de doe-het-zelf en renovatiemarkt.

Metal Stud SoundBlock-profielen zorgen in combinatie met de SoundBlock-platen voor een extreem hoge geluidsisolatie. Metal Stud dB Int- en Metal Stud Ext- hoekprofielen maken het zeer eenvoudig binnen- of buitenhoeken van 90° te realiseren; de geluidsisolatie kan dan bovendien doorlopen. Het toepassen van glaswol als spouwvulling is onverbrekelijk verbonden met de akoestische prestaties van de SoundBlock systemen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email