Stootvast en inbraakwerend, twee kenmerken van de Habito-plaat. Ontdek de andere…

Gyproc
Gyproc
Gyproc

Heel wat installateurs en aannemers zweren bij Gyproc® platen. Ze blijven trouw aan de klassiekers. Maar vandaag is innoveren meer dan welkom, zeker als het uw werk vergemakkelijkt. Onlangs werd de Habito® plaat op de markt gebracht en deze heeft opmerkerlijke voordelen op heel wat vlakken.

Wat maakt Habito® beter dan de klassieke Gyproc® platen?

De Habito®-platen laten zich kenmerken door hun stevigheid en stootvastheid, de strakke afwerking waardoor voegbanden niet zichtbaar zijn en het onnodig gebruik van pluggen om iets te bevestigen. Houtschroeven zijn voldoende om een voorwerp tot 60 kg per punt op te hangen.

Een bijkomend voordeel bij houtskeletbouw is dat een extra OSB-plaat toevoegen aan de binnenzijde van de houtskeletwanden overbodig wordt. Eenvoudig gereedschap, zoals een mes waarmee u de plaat op maat kan snijden is voldoende. Daarbovenop scoort de Habito®-plaat op vlak van akoestiek en is ze inbraakwerend. Zonder het gebruik van strekmetaal kreeg de Habito®-plaat het attest voor inbraakwerende wanden RC 2 en RC3 volgens de norm EN1627-1630, ideaal dus voor in woningscheidende en gangscheidende wanden in appartementsgebouwen.

Wilt u graag meer weten over de Habito®-plaat? Vul het formulier in en u ontvangt de brochure rond dit topproduct. Vraag ook zeker de demo’s in de verschillende verkooppunten. Zo ervaart u onmiddellijk de voordelen van dit topproduct.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email