Word gecertificeerd aannemer binnenisolatie

Om tegenwoordig beroep te kunnen doen op de Vlaamse subsidies voor na-isolatie van de buitenmuren zijn particulieren verplicht de werken te laten uitvoeren door een gecertificeerd aannemer. Het kan voor u dus interessant zijn om uw certificaat te behalen om zo geen jobs mis te lopen. Dit kan nu in ons erkend Training Center door de nieuwe opleiding gecertificeerd aannemer binnenisolatie te volgen.

Volg nu onze nieuwe opleiding

De opleiding bestaat uit 2 lesdagen waarin de theorie gekoppeld wordt aan onze technische knowhow. Bovendien wordt dit alles verder toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden door onze demonstrateurs, wat deze opleiding echt uniek maakt!

Schrijf in en behaal uw certificaat

Na een geslaagd examen op het einde van de 2e opleidingsdag wordt u geregistreerd als gecertificeerd aannemer binnenisolatie en kunnen particulieren dus beroep op u doen voor hun werken.

Uw certificaat behalen? Dan kan bij Gyproc. Schrijf u nu in voor de opleiding op donderdag 14 september en vrijdag 15  september 2017. Wacht niet te lang de plaatsen zijn beperkt! 

Schrijf je hier in