The sky is the limit met verticale vouwwanden

Mobiele wanden vouwen we vandaag horizontaal op, maar met Skyfold doen we dit verticaal. Skyfold is toepasbaar in vergaderzalen, schoollokalen, beurshallen, auditoria en theaters met hellingen of traptreden. Door verticale vouwwanden te integreren in een project haal je heel wat voordelen in huis.

Akoestische performantie

Skyfold levert hoge akoestische prestaties (tot RW 59 dB) die de industrienormen overtreffen. Hierdoor is privacy en vertrouwelijkheid gegarandeerd tussen verschillende ruimten. De meetbare akoestische eigenschappen zijn van toepassing op de complete wand en niet enkel voor afzonderlijke elementen.

Ruimtewinnend

Met Skyfold heeft u geen verlies qua kostbare vloeroppervlakte, wat vaak wel het geval is bij de traditionele horizontale mobiele wanden. Met Skyfold vouwt u de wand op in het plenum, dus in het verlaagde plafond.

Eenvoudige, snelle en geruisloze bediening

Het bedienen van de Skyfold vouwwand gebeurt volautomatisch en geruisloos door middel van een sleutel. Binnen enkele minuten wijzigt u de configuratie van de ruimte. Bij een wand van 8 m breed op 3 m hoog heeft u bij een traditionele vouwwand ongeveer 20 minuten nodig voor het opstellen. Bij Skyfold doet u dit in minder dan 2 minuten.

Duurzaam en economisch systeem

De opbouw van de Skyfold vereist minder staal waardoor de wanden lichter zijn in gewicht tegenover traditionele vouwwanden. Dankzij de verdeelde last bij ophanging van de vouwwand is het systeem duurzaam. Door het automatisch bedienen is minder mankracht noodzakelijk om de opstelling van de wanden te wijzigen. Skyfold biedt maar liefst 10 jaar garantie bij het afsluiten van een onderhoudscontract.

And last but not least : Flexibel design

Een breed assortiment aan materialen en afwerkingen (diverse fineersoorten, kleurgelakt, textiel, hardplastic laminaat, vinyl, digitale print, whiteboard, glassoorten of uniek ontwerp) kunnen gecombineerd worden waardoor uw ontwerp een eigen uitstraling krijgt, zonder dat het mechanisme, de vloer- of wandrails zichtbaar zijn.

Wilt u meer weten over de verschillende oplossingen binnen het Skyfold gamma, vraag dan via het formulier de brochure aan met heel wat informatie rond de akoestische prestaties, de afmetingen en alle technische specificaties. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email