Gloednieuwe leigrijze afwerking voor de keukenspoelbakken van Franke

Franke
Franke
Franke

De Fragranite-keukenspoelbakken zijn uiterst duurzaam, slijtvast en bestand tegen krassen of andere beschadigingen. Doordat ze bovendien opgewassen zijn tegen hogere temperaturen (tot wel 180°C)  zijn ze een geschikte keukenpartner.

Naast functionaliteit brengt Franke ook hoogwaardig design. De Fragranite-spoelbakken – waaronder het Mythos- en Maris-model – worden steeds afgewerkt in een strakke en moderne keukeninterieurstijl, en in de gloednieuwe leigrijze kleur hebben de spoeltafels dezelfde high-end look als natuursteen. Built to last, geschikt voor dagelijks gebruik en met een tijdloze designtoets voor een spoelervaring van haute niveau. 

Leigrijs, de nieuwste monochrome afwerking voor Franke’s Fragranite-spoelbakken, bottelt het stijlvolle karakter van de kleur en brengt het in de keukeninrichting voor een evenwichtige maar vooral ook tijdloze sfeer die jarenlang mee zal gaan. De zachte textuur van het materiaal belichaamt de natuur en werd zo ontworpen dat het erg onderhoudsvriendelijk is. De trendy tint is daarnaast veelzijdig en past bij zowat alle andere keuken- en stijlelementen: wat je interieurstijl ook is, er is zonder twijfel een plek voor een grijze spoelbak van Franke. Zo is het een perfecte aanvulling op kraanwerk in chroom of goud en ieder kleurenpalet; mag het voor jou wat lichter? Kleur je spoeltafel dan in het zachtere steengrijs. Ook diegenen met een affiniteit voor een zwart matte keuken of houten accenten vinden hun gading in de Fragranite-spoeltafel.

Wil je meer informatie omtrent de leigrijze Fragranite keukenspoelbakken. Vul het formulier in en Franke bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email