Franke wint twee keer de Kitchen Innovation Awards 2023

Franke
2
Franke

Keukenexpert Franke pakte goud met de uitreiking van de prestigieuze Kitchen Innovation Award 2023. Een belangrijke prijs die al enige tijd de maatstaf voor standaard keukeninnovatie en -toestellen bepaalt, en zo ook de betekenis van een perfecte keuken definieert. De Mythos Masterpiece-collectie van Franke werd door de juryleden en consumenten geroemd omwille van haar functionaliteit en prestaties, innovatie, design, kwaliteit en klantgerichtheid.

Derde keer, gouden keer

Het winnen van de Kitchen Innovation Award 2023 betekent een absolute homerun voor Franke, want ondertussen is het al de derde keer op rij dat het merk de award toegekend krijgt. Ter erkenning van deze ongeziene prestatie kreeg Franke er dan ook de ‘Favourite Brand Gold Award’ bovenop. Het is zonder meer een belangrijke onderscheiding en een bewijs van de populariteit van Franke en haar Mythos Masterpiece-collectie in de sector en bij de consumenten.

Award-winning innovatie

De Mythos Masterpiece-collectie bestaat uit kwalitatieve en esthetische elementen die als een mix-en-match-systeem de keuken naar een nieuw en ongekend niveau tillen. De reeks bestaat uit hoogwaardige roestvrij stalen spoelbakken, kranen en zeepverdelers. Dankzij een unieke ingebouwde technologie is ieder toestel uiterst hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de heetste temperaturen. De unieke afwerking houdt de oppervlakte bovendien vrij van vlekken en vingerafdrukken. Het geheel is een strak ontworpen moderniteit die dankzij een uitmuntende kwaliteit een terechte winst voor Franke teweegbracht.

Wil je meer weten over de Franke Mythos Masterpiece-collectie? Vul het formulier in en Franke neemt vrijblijvend contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email