De kinderwastafel WASHINO en eengreepsmengkraan AQUAPINO werden speciaal ontwikkeld voor kleuterscholen en instellingen voor kinderopvang.

 

Handen wassen is leuk met WASHINO

Sanitairspecialist Franke levert de nieuwe was- en speeltafel WASHINO in drie productvarianten: met 2 wasplaatsen, met 4 wasplaatsen en met 2 paar wasplaatsen op verschillende hoogtes. Het vrolijke design en het aangenaam warme oppervlak nodigen kinderen uit om de handen te wassen. Dankzij de golvende vorm van de wastafel kunnen ook de kleinsten de wastafelkranen goed bereiken.

 

 

 

De variant met vier wasplaatsen biedt de kinderen extra speel- en leereffecten. Met de overloopfunctie tussen de twee wasbakken kan een dam gebouwd worden, waardoor een kleine waterval ontstaat. De afgeronde hoeken verminderen het letselrisico.
Bovendien zijn de wastafels makkelijk schoon te maken dankzij het naadloos design.

 

Alle uitvoeringen van de kinderwas- en speeltafel WASHINO worden compleet geleverd met af- en overloopgarnituur, standpijp en bevestigingsmateriaal. Montage op de geïntegreerde rugwand is eenvoudig.

 

WASHINO is verkrijgbaar in alpinewit. De scheidingswand bij de modellen voor 4 wasplaatsen en de Step-variant (RAL-kleur 5002) past perfect bij de nieuwe AQUAPINO kinderwastafelkraan.

 

AQUAPINO: een wastafelkraan speciaal voor kinderen

Met zijn kleurrijke, vrolijke design staat de AQUAPINO kinderwastafelkraan in het middelpunt van de belangstelling in elke kleuterklas of kinderwasplaats in openbare sanitaire ruimten.

 

De ergonomisch ontworpen hendel ligt met zijn kegelvormige vorm goed in de kinderhand. De wastafelkraan is eenvoudig en eenduidig te bedienen.

 

De markering met een rood en een blauw oogje op de behuizing maken de temperatuurkeuze kinderspel. De volledig metalen, blauwe behuizing (RAL 5002) heeft een poedercoating, evenals de gele, robuuste hendelklep (RAL 1021).

 

Het hoogwaardige, keramieken binnenwerk met instelbare temperatuurregelaar zorgt voor een veilige wateraanvoer. De geïntegreerde mengregelaar garandeert een constante volumestroom van zes liter per minuut.

 

De AQUAPINO wastafelkraan is zowel qua vormgeving als qua techniek perfect afgestemd op de behoeften van kinderen.