De FOAMGLAS-kalender 2016 is uit. Vraag hem gratis aan.

FOAMGLAS

Elk jaar wil FOAMGLAS®, uw specialist in cellenglasisolatie, u danken voor uw vertrouwen. Vorig jaar met het boek 50 jaar FOAMGLAS®, dit jaar met een luxueuze kalender met daarin al even prestigieuze architectuurprojecten. Diverse studies bewijzen het immers: hoewel we onafscheidelijk zijn van onze smartphone of tablet, toch blijven we ook houden van de look en feel van gedrukt papier. Drukwerk heeft zoveel eigenschappen die digitale media niet hebben. Denk alleen nog maar aan wat haarscherp gedrukte kleuren met ons doen, of aan het luxegevoel van formaten die niet aan het kader van een tablet zijn gebonden.

Net zoals print het op vele vlakken beter doet dan digitaal, wint FOAMGLAS® het van andere soorten isolatiemateriaal. FOAMGLAS® is het enige isolatiemateriaal dat erin slaagt een absolute waterdichtheid, een uitstekende brandweerstand, een zeer hoge druksterkte en een buitengewone levensduur te combineren met een hoge isolatiewaarde die decennialang dezelfde blijft. Zelfs na vele tientallen jaren is FOAMGLAS® nog even doeltreffend als de dag dat het werd geplaatst. Ook de vele mogelijke toepassingen maken van FOAMGLAS® een uniek materiaal. FOAMGLAS® is niet alleen de isolatieoplossing bij uitstek voor platte en speciale daken, maar ook voor muren, vloeren en ondergrondse constructies. 

In de nieuwe kalender vindt u schitterende foto’s van 12 prestigieuze projecten in Europa en het Midden-Oosten waarin Ready Board, Tapered T4+, W + F,  Floor Board… werden verwerkt. U kan de gratis kalender 2016 hieronder via het formulier aanvragen. Hij wordt u daarna gratis toegestuurd. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email