Ongeacht of u een bouwvakker, ontwerper of bouwkundig ingenieur bent, FIXPERIENCE, het fischer-softwarepakket voor bevestigingsoplossingen biedt u veilige en betrouwbare ondersteuning bij het ontwerpen en uitvoeren van uw projecten.

FIXPERIENCE heeft een modulaire opbouw en kan zo voor meerdere toepassingen worden gebruikt. Het gebruikersvriendelijke programma helpt u eenvoudig en flexibel bij het ontwerp en de maatvoering van bevestigingsoplossingen. De software is gebaseerd op internationale normen en voldoet aan alle eisen voor een wereldwijd gebruik. Ontwerpen en ontwikkelen was nog nooit zo eenvoudig!

De voordelen van de FIXPERIENCE-software op een rij:

Uitgebreid

De nieuwe, modulaire opbouw van het programma bevat zowel de engineering-software als speciale toepassingsmodules. Daardoor heeft u de mogelijkheid om hele projecten of individuele toepassingen op een structurele en kostenbesparende manier te plannen.

De software bevat de volgende programma's:

  • C-fix: Het nieuwe, gebruikersvriendelijke fischer-ankerontwerp
  • Wood-fix: Voor een snelle berekening van uw toepassing met behulp van fischer Power-Fast en constructieschroeven.
  • Rebar-fix: Voor achteraf in beton aan te brengen bewapenings-
  • verbindingen.
  • Mortar-fix: Voor de bepaling van het te injecteren harsvolume dat voor alle installaties is vereist.
  • Install-fix: Voor het berekenen van installatieleidingen

Internationaal

De software is geschreven conform de internationale ontwerpnormen (ETAG 001 en EC2), inclusief nationale toepassingsmogelijkheden en uitgaande van de bestaande, meest gebruikte eenheden voor kracht en afmetingen.

Eenvoudig in gebruik en een eenvoudige manier van invoeren

Doordat alle waarden in de toolbox worden ingevoerd, is een snelle en handige bediening mogelijk en wordt het ontwerpen veel eenvoudiger. U ziet direct het resultaat van de ingevoerde waarden. Duidelijke omschrijvingen en grote symbolen vergemakkelijken de bediening van de tool. U kunt alle vensters naar keuze weergeven of verbergen, wat het systeem extreem flexibel maakt.

Veilig en betrouwbaar

Het programma herkent onjuiste invoeren en geometrische omstandigheden, waarna het een bijbehorende waarschuwing in een tekstvak genereert. Het doel, een "logisch ontwerp" te maken, kan op de snelst mogelijke manier worden gerealiseerd.

Aan de hand van een handige afdruk kan iedere stap in de berekening op de voet worden gevolgd. Dit zorgt er tevens voor dat uw documenten overzichtelijk en begrijpelijk zijn.

In de Wood-fix-module zal de software automatisch de juiste windsnelheid en sneeuwbelasting bepalen op het moment dat u de postcode heeft ingevoerd. Als alternatief kunt u de waarden ook handmatig invoeren.

Duidelijk en flexibel

De grafische weergave is beschikbaar in 3D of in 2D. En met behulp van de muis kunt u de grafische weergave zo nodig 360° roteren, meedraaien, kantelen of inzoomen.

De software laat permanent de status van de belasting op ieder anker zien, evenals de geometrische randvoorwaarden van de plaat en omliggende ondergrond.

Up-to-date

De „Live update“-optie is bedoeld om het programma up-to-date te houden. De software laat u automatisch weten wanneer een nieuwe update beschikbaar is. U bepaalt zelf wanneer u deze wilt installeren.

Download

Hebben we u hiermee kunnen overtuigen? Download hier uw gratis software:

https://fixperience.ugfischer.com/apps/ugfischer.Cfixsuite-setup.exe