De nieuwe videokits van Fasttel: stijlvol en budgetvriendelijk

ft600both
FT600w 1

Ben je op zoek naar een stijlvolle videofoon die toch budgetvriendelijk is? Dan zijn de Doorphone Entry video kits van het Lokerse Fasttel een goede keuze. Ondanks hun scherpe prijs hebben de buitenposten een stijlvolle afwerking: prachtig zwart geanodiseerd aluminium afgewerkt met echt glas! Plastic krijgt opnieuw geen kans.

Stijlvolle buitenpost

De stijlvolle buitenpost in zwart geanodiseerd aluminium bevat steeds een discreet ingewerkte camera achter glas met een kijkhoek van 140°. De buitenpost kan zowel in opbouw als inbouw gemonteerd worden. Er zijn 2 versies beschikbaar: eentje met enkel een belknop (FT600VK) en eentje met belknop én klavier (FT600VKK). De buitenpost is voorzien van 2 potentiaalvrije contacten voor opening van een deur en/of poort. Wanneer je buitenpost voorzien is van een klavier, dan kan je dat klavier ook gebruiken om via een code de potentiaalvrije contacten aan te sturen. Je hebt dan niet enkel een videokit maar ook een toegangscontrolesysteem.

Compleet systeem

Naast een buitenpost bevatten de Doorphone Entry video kits ook steeds een binnenpost en een PoE switch.

Via de binnenpost met een 7 inch touchscreen kan je makkelijk communiceren met de buitenpost. De binnenpost uit deze videokits wordt voorzien van een muurstatief voor montage aan de muur of op een bureaustatief. De binnenpost kan zowel draadloos als bekabeld met de buitenpost communiceren.

Een PoE switch is de centrale module van het volledige systeem. Op één poort van de PoE switch sluit je het internet van de woning aan en op de andere poorten kan je de buitenpost en de binnenpost aansluiten. De standaard PoE switch bevat nog 2 extra poorten waarop je bijvoorbeeld nog 2 bijkomende binnenposten kan aansluiten.

Eenvoud van installatie én smartphone app

De FT600 Doorphone Entry is bijzonder eenvoudig te installeren: je moet naast de muurmontage enkel alle toestellen verbinden met de PoE switch, de PoE switch met je router en uiteraard moet je de PoE switch van stroom voorzien. Fasttel voorziet ook een eigen app waarmee je tot 4 smartphones kan voorzien van toegang tot jouw buitenpost. Hiervoor heb je geen PC of wachtwoorden nodig: de achterzijde van zowel de buiten- als de binnenpost bevat vier unieke QR codes die je kan scannen met de fasttelphone app zodat enkel jij toegang krijgt tot je videokit. Wil je meer dan 4 smartphones koppelen aan je videokit dan kan je extra licenties kopen.

Scherp geprijsd

De Doorphone Entry videokit met belknop en zonder klavier kost 795 euro exclusief btw (Buitenpost + Binnenpost + Switch met POE + 4 apps te downloaden via QR code). De versie met extra keypad komt op 995 euro exclusief btw. Wens je graag meer info over deze videokits, vul dan bijgevoegd formulier in.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email