Optimaliseer de opbergmogelijkheden in de keuken

Eggo
Eggo
Eggo

Minimalisme is troef in de keuken. Maar dit heeft ook als gevolg dat je minder opbergruimte hebt. Èggo bedacht enkele interessante geïntegreerde opbergoplossingen, die op Batibouw 2019 zullen worden voorgesteld.

Opbergen met oog voor minimalisme

Hoe slim messen en ander klein keukengerei verbergen en bij de hand hebben?

Èggo bedacht een slimme kantelend buffetpaneel. Een ruimte voorbehouden voor de kruiden of de dampkap kan rechtstreeks in het werkblad worden geïntegreerd, waardoor deze onzichtbaar worden wanneer ze niet in gebruik zijn.

Hoe kaders, foto’s, levende kruiden of planten integreren in mijn keuken?

Èggo ontwierp hangrekken of compartimenten die stijlvol passen in het geheel. Foto’s en kaders zijn daardoor elegant geïntegreerd in de keuken. De keuken krijgt dus een meer persoonlijke look.

Verder gebruikt Èggo optimaal opbergelementen door tot aan het plafond opbergruimten te voorzien. Elk onderdeel van de keuken is hierdoor benut als extra opbergruimte.

Een slim kookeiland in een kleine keuken

Èggo heeft een ondiepe keukeneiland ontworpen met een diepte van 70 cm, waardoor extra opbergruimte wordt gecreëerd, maar tegelijk de keuken geîntegreerd wordt met de eetkamer. Daarnaast werd ook een mobiel werkblad uitgewerkt. Dit werkblad kan omgetoverd worden tot een hoge tafel voor de maaltijd. Koken en gezelschap worden één in deze belevingskeuken.

Een leefkeuken, tegelijk tijd voor de gasten en heerlijk kokerellen

Personalisatie staat voorop bij Èggo en dat merk je ook in de collectie van 2019. Met een ruime keuze aan nieuwe meubelfronten gaande van ruw beton, wit of lichtgrijs, mat zwart, leisteen tot roestvrij staal, onbewerkt of verouderd hout.

De personalisatie van de meubels en de verscheidenheid aan beschikbare modellen bij èggo maken het ook mogelijk de keuken uit te breiden naar de leefruimtes. Zo wordt een zeer persoonlijk geheel gecreëerd en ontstaan gezellige ruimtes zoals een kleine zithoek, een tv-meubel of een kleine bibliotheek. Èggo biedt ook oplossingen voor inbouwkasten en dressings, waarbij het maatwerk eindeloze compromisloze mogelijkheden biedt, van slaapkamer tot bureau, van inkomhal tot in te richten zolder.

Wil je meer te weten komen over de nieuwe collectie van Èggo? Vul het formulier in en Èggo bezorgt je de nieuwe Èggo catalogus.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email