Akoestiek en design - symbiose van expressie en akoestisch comfort in 3D

DOX acoustics
DOX acoustics
DOX acoustics

Combineer akoestisch comfort, met functionaliteit en flexibele vormgeving en creëer een gezond binnenklimaat zonder in te boeten in uw ontwerp. DOX acoustics introduceert innovaties die een driedimensionale symbiose vormen van functionaliteit, expressie en akoestisch comfort.

De innovatieve akoestische systemen, PRESIDENT & FLAP, bieden de eindgebruiker de grootst mogelijke creatieve en expressieve vrijheid. Ze vormen een flexibel, modulair, gemakkelijk te configureren & aanpasbaar systeem, en kunnen een breed scala van composities creëren met ontwerpen die altijd vernieuwend zijn.

Vraag extra informatie op bij DOX acoustics

Vraag nu brochures, samples, het bezoek van een vertegenwoordiger, ... van DOX acoustics via ons aanvraagformulier.

Naar formulier »

President: akoestisch, design, ecologisch & functioneel

PRESIDENT is een bijzondere combinatie van architectuur en technologie, en biedt de gebruiker de mogelijkheid om driedimensionaal te werken. Dit innovatief akoestisch systeem bestaat uit in profielen glijdende geluidabsorberende panelen, is in verschillende formaten & kleuren verkrijgbaar, en kan naar keuze overlappen.

Flap: nu ook met LED-verlichting

Het modulaire absorptiesysteem FLAP kan worden gekanteld in elke richting en kan 360° draaien. Dit laat een gevarieerde toepassing toe dat zowel voldoet aan de akoestische alsook aan de esthetische en architecturale eisen. NIEUW is de mogelijkheid om er een LED module aan vast te koppelen waardoor dit designpaneel geïntegreerd kan worden in het verlichtingsplan van elke ruimte! Plaats de LED module achter een FLAP paneel aan de wand of op het plafondkader en draag zo bij tot de algehele sfeer van de ruimte.

Snowsound® technologie

Gebruikmakend van de CE-gemarkeerde Snowsound® technologie, worden deze panelen tweezijdig bekleed met 100% gerecycleerd materiaal en zijn ze uiterst geschikt voor de absorptie van geluidfrequenties tussen 500 Hz - 2000 Hz. Het ontbreken van kaders en naden, alsook de ongewone karakteristieken van het gebruikte materiaal, maakt deze panelen enorm licht, bescheiden van uiterlijk en integreerbaar in elke omgeving en interieur.

Kom FLAP & PRESIDENT ontdekken op stand n°156 op Architect@Work Kortrijk of kijk op www.doxacoustics.be voor meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email