Zendow#neo Premium : PVC raam- en deurprofielen met uitmuntende thermische prestaties dankzij Linktrusion technologie

Deceuninck
Deceuninck
Deceuninck

Ondanks alle reglementeringen van de overheid en de inzet van de bouwsector, blijft de energieproblematiek een heet hangijzer. Terecht, want zelfs op vandaag ontsnapt nog altijd 15 tot 20 procent van de warmte in gebouwen langs de ramen. Een verspilling die we zowel om ecologische als economische redenen beter kunnen vermijden.

Het positieve nieuws is dat steeds meer personen zich bewust zijn van het belang van luchtdicht bouwen en een goede isolatie. Bouwers en verbouwers staan open voor oplossingen die het energiepeil van hun woning naar beneden halen. Vanaf 2021 zullen alle nieuwbouwwoningen verplicht Bijna-EnergieNeutraal (BEN) moeten zijn. Maar waarom wachten om BEN te bouwen of verbouwen als dat vandaag al kan? Die vaststellingen stimuleren Deceuninck om te blijven zoeken naar innoverende technieken die warmtelekken en koudebruggen rond ramen en deuren helpen te vermijden.

Met de nieuwe Linktrusiontechnologie introduceerde Deceuninck niet alleen een alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de

hoofdprofielen, het bedrijf zorgde er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeterden.

Linktrusion zorgt voor optimale technische prestaties

Linktrusion is een ontwikkelingstechnologie die kenmerken en prestaties van zowel nieuwe als traditionele materialen uitpuurt, doseert en combineert om steeds de best mogelijke oplossing voor een bepaalde behoefte te bieden en de energieprestaties van alle producten te optimaliseren.

 

De raam- en deurserie waarin deze unieke Linktrusion-technologie voor het eerst gebruikt wordt, is de Deceuninck Zendow#neo-serie. De serie raam- en deurprofielen Zendow#neo van Deceuninck, maakt niet langer gebruik van standaard-gegalvaniseerde versterkingen binnen de profielen omwille van hun negatieve impact op de thermische prestaties.

Bij de Deceuninck Zendow#neo Standaard-oplossing worden zowel kader als vleugel voorzien van een thermische versterking. De kern hierbij bestaat uit schuim van gerecycleerd pvc en staaldraad.

De Deceuninck Zendow#neo Premium-oplossing maakt gebruik van thermische versterkingen in het kaderprofiel enerzijds en van continue structurele glasvezels in het 6-kamervleugelprofiel anderzijds.

Optimale thermische prestaties zijn hiervan het onmiddellijke resultaat. Zo haalt zelfs de basisuitvoering van het Deceuninck Zendow#neo raam- en deursysteem voorzien van hoogrendementsbeglazing makkelijk 1,2 W/m²K. Met de Deceuninck Zendow#neo Premium-oplossing zijn nog lagere – en dus betere – waarden mogelijk. Zelfs tot 0,65 W/m²K.

Nieuwe technische gids Deceuninck ramen & deuren

technische_gids_deceuninckMet de 2de editie van de technische gids ramen en deuren, reikt Deceuninck opnieuw een boekwerk aan waarin de marktleider in pvc-ramen en -deuren de meest uiteenlopende oplossingen in schrijnwerk voorstelt. Onder de hoofdrubrieken ‘ramen en (schuif )deuren’, ‘rolluiken’, ‘rolluikkasten’ en ‘luiken’ vindt u telkens een uitgebreid overzicht van het assortiment net als alle plaatsings- en verwerkingsvoorschriften en een brede waaier aan technische doorsnedes. Klik op de rode knop hieronder en ontvang gratis de technische gids ramen en deuren van Deceuninck. Vergeet vooral in het formulier uw postadres niet te vermelden en u ontvangt binnenkort dit handige naslagwerk!

Ontvang gratis de technische gids »

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email