Ontdek de nieuwe kunststof ramen en deuren van Deceuninck: Elegant

Deceuninck is aan zet in 2020! Met iCOR lanceert het bedrijf het allereerste universele bouwblok voor kunststof raam- en deurprofielen. Het universele bouwblok kan gecombineerd worden met verschillende vleugels en kaders. Een sierlijke of minimalistische look? Of wenst u gelijkliggende of terugliggende vleugels? Het iCOR-bouwblok kan zonder probleem worden gecombineerd met elke vleugelreeks. Het systeem is daarbij ook nog standaard uitgerust met middendichting. 

De troeven van deze aanpak zitten in de enorme tijdswinst en flexibiliteit bij de productie, een ongeziene uitwisselbaarheid, een sterke verminderde complexiteit en dus een reductie in kostprijs tijdens het productieproces.

Elegant staat voor hoogstaand design en uitstekende performantie

De nieuwe iCOR-kern past Deceuninck toe op de nieuwe Elegant-reeks van kunststof raam- en deurprofielen. Hiervoor kreeg Deceuninck in 2019 de Red Dot Design Award in de categorie “Product Design”.

Elegant combineert superieure ther­mische isolatie met een ongeëvenaard strak design. Het is als fijnste kunst­stofprofiel op de markt het zoveelste bewijs van de voorlopersrol in innovatie en design die Deceuninck wil vervullen.  

De technische performantie van deze nieuwe reeks is ronduit indruk­wekkend. Elegant behaalt de hoog­ste klasse inzake lucht-, water- en winddichtheid. De kaders en vleugels zijn uitstekend thermisch isolerend en duurzaam.

Wilt u graag meer informatie over de nieuwe Elegant kunststof ramen en deuren van Deceuninck? Vul het formulier in en u ontvangt de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email