Op zoek naar hightech, strak superisolerende ramen?

Wat vindt u belangrijk in uw woning? Dat u in de winter kunt genieten van een knusse warmte. In de zomer van een verfrissende koelte. Deceuninck ontwikkelde hiertoe een gloednieuwe, revolutionaire versterkingstechnologie. Deze maakt niet langer gebruik van gegalvaniseerde stalen versterkingen. Bij de nieuwe versterkingstechnologie bestaat de kern uit hardschuim van gerecycleerd pvc en staaldraad enerzijds en continue structurele glasvezels anderzijds. Een lager isolatiepeil en een betere energiescore is het onmiddellijk gevolg.

Ontdek alle troeven van Deceuninck Zendow#neo Premium

Deceuninck ging nog een stap verder en kwam enkele jaren geleden met Zendow#neo Premium op de markt. Het raam laat zich bovenal onderscheiden op volgende vlakken:

 • Design:

  1. De vleugel, het opendraaiend deel, van het raam is slanker;
  2. De vleugel komt quasi gelijk met het buitenkader, waardoor het raam een strak en hedendaagse look krijgt;
  3. Waterneuzen zijn niet nodig, waardoor het raam nog slanker oogt.
  4. De middenstijl van het dubbel opendraaiend raam is 5 cm minder breed, waardoor er 33% minder profiel is. Minder raamprofielen betekent meer glas, meer licht naar binnen, meer zicht naar buiten, Kortom meer wooncomfort.
 • Energetische performanties:

Deceuninck Zendow#neo Premium isoleert tot 35% beter dan een klassiek staalversterkt raam. Dit is mogelijk doordat de staalversterkingstechniek wordt vervangen door een thermische versterking (combinatie van gerecyleerd pvc en hardschuim) in de kader en door ingewerkte continue structurele glasvezels in de vleugel.

 • Wind- en waterdichtheid:

Performante water- en winddichtheid: de dichtingen fungeren enerzijds als optimale afdichting tussen beglazing en profiel en anderzijds als aanslagdichting tussen kader en vleugel. De dichtingen worden tijdens het productieproces industrieel online ingerold.

Perfecte waterafvoer: door de extra centrale barrière en het schuin hellend vlak is er een continue en perfecte waterafvoer. Verborgen drainage is mogelijk.

 • Veiligheid:

De Deceuninck Zendow#neo-Premium profielen zijn compatibel met alle types veiligheidsbeslag. De sluitplaten kunnen rechtstreeks in de thermische versterking worden vastgeschroefd. Een extra centrale barrière verhoogt de inbraakwerendheid en beschermt, door het creëren van een droge zone, de sluitplaten nog beter tegen vocht en oxidatie.

Kiest u voor Zendow#neo Premium van Deceuninck, dan kiest u voor sterkere ramen, grotere ramen, 33% minder profiel, 35% beter isoleren en volledig recycleerbare ramen. Bekijk zeker het filmpje hierboven waar u duidelijk de voordelen kan bekijken.

Gebruik de kleurensimulator en de energiecalculator op de website van Deceuninck en laat u helemaal overtuigen. Vraag een gratis offerte aan via het formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email