Must-have voor elke bouwprofessional: de technische brochure met het complete Deceuninck aanbod

TB1415
TB6465
TB2

Vorig jaar bracht Deceuninck het “Zakboekje voor de vakman” uit. Een niet te missen werkinstrument dat alle beschikbare Deceuninck-profielen bundelt met informatie over o.a  kleuren, lengtes en plaatsings- & verwerkingsvoorschriften.

Recent bracht Deceuninck eveneens een gloednieuwe technische brochure met duidelijk overzicht van de meest gebruikte oplossingen binnen “Ramen & deuren”, “Ventilatie & Zonwering” en “Gevelsystemen” uit.

Waarom deze technische brochure aanvragen?

Bent u architect, opdrachtgever, aannemer of plaatser… vraag dan zeker deze technische brochure aan. U krijgt er een duidelijk overzicht van de meest frequent gebruikte Deceuninck-oplossingen. De brochure telt maar liefst 76 pagina’s. Belangrijk om weten is dat binnen het hoofdstuk “Ramen & deuren” niet enkel de Deceuninck PVC-oplossingen maar ook de Deceuninck ALU-oplossingen aan bod komen.

Samengevat bevat de nieuwe folder alle principeschetsen, een opsomming van de belangrijkste eigenschappen, alsook de technische prestaties en technische fiches van elk aangeboden raam-, deur- en schuifsysteem. Daarbovenop werd ook “Ventilatie & Zonwering” alsook “Gevelsystemen” als hoofdstuk toegevoegd. Vanaf vandaag volstaat het dus éénzelfde document te raadplegen. Met dit handig naslagwerk kan u op efficiënte wijze zowat alle informatie raadplegen.

Wenst u deze technische brochure te ontvangen? Aarzel dan niet en vraag deze aan via het formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email