Stijlvol en opvallend functioneel: de nieuwe gevelbekleding Premium Vlak

Deceuninck
Deceuninck
LeafletGevelbekledingP2730NL1V1

Gevelbekleding bepaalt in sterke mate het uitzicht van je woning. Ben je op zoek naar een tijdloos uiterlijk dat toch inspeelt op de actuele trends met donkere kleuren? Dan ben je bij de Premium Vlak gevelbekleding van Deceuninck aan het juiste adres. De gevelbekleding is beschikbaar in 4 donkere tinten (Alux DB 703, Alux antraciet, Antracietgrijs, Grijze eik) en bestaat uit lange vlakke gevelbekledingsprofielen (6m bij 20cm) die dankzij een specifiek koppelstuk zo goed als naadloos op elkaar aansluiten. 

Eenvoudige montage

Door hun beperkt gewicht zijn deze gevelbekledingsprofielen snel en eenvoudig te monteren op een achterliggende houten vakwerk. Het materiaal is makkelijk te bewerken en met een ruim assortiment afwerkings-en ventilatieprofielen in dezelfde kleur staat Deceuninck garant voor een perfecte gevelafwerking.

Robuust, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De profielen zijn voorzien van een harde pvc-toplaag met een kern van gerecycleerd pvc. Het resultaat is een licht maar toch opvallend robuust profiel. Deze nieuwe vlakke gevelplank kan je als duurzame finale afwerkingslaag gebruiken of als lichtgewicht geventileerde voorzetgevel in een totaalisolatieconcept.

Dankzij de unieke Deceuninck kleurprocedés is de gevel kleurvast en uv-bestendig. Verven wordt dus overbodig!

Vraag een gratis plaatsingsofferte, brochure of staal. Of wens je zelf te plaatsen, consulteer dan een Deceuninck Erkend Verdeler.

Zit je met een concreet project en wens je het bezoek van een Deceuninck Promotor vul dan bijgevoegd formulier in. Stuur ons bij voorkeur ook een estimatie van het aantal m² door. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email