De Twinson terrasplank: een duurzaam en onderhoudsvriendelijk alternatief voor houten terrasplanken

Deceuninck
Deceuninck
Deceuninck

Ken je Twinson® al? Dat is een revolutionair materiaal dat voor 50% uit hout en voor 50% uit pvc bestaat. Het is een proces op punt gesteld door Deceuninck waarbij pvc zich hecht rondom minuscule houtpartikels van zo’n 500 micron. Het resultaat is een materiaal met de looks van hout, met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van pvc en bovendien uiterst slipvast. Twinson® is 100 % recycleerbaar en vormt daarom een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

Voor residentiële en commerciële toepassingen

Twinson® terrasplanken zijn beschikbaar in zes kleuren en in twee versies: Deceuninck Terrace voor residentiële toepassingen en Deceuninck Terrace Massive voor commerciële en openbare toepassingen. De terrasplanken zijn bijzonder slipresistent: ze wordt niet glad, ook niet bij regenweer. Bovendien zijn ze splijt-, splinter- en rotvrij, UV-stabiel en bestand tegen insecten. Schilderen of beitsen is overbodig.

Nieuwe brochure en handige installatiegids

Een bijkomende troef van de terrasplanken Deceuninck Terrace is de vlotte plaatsing. Standaard gereedschap voor de bewerking van hout volstaat en Deceuninck voorziet alle onderdelen voor een kwalitatieve afwerking (montageclips, afwerkingsprofielen, einddoppen,…).

Alle informatie over Twinson® vind je terug in de nieuwe overzichtelijke brochure. Met de gedetailleerde instructies uit de 52 pagina’s tellende installatiegids kan je meteen aan de slag. Beide documenten kan je aanvragen via bijgevoegd formulier.

Enkele nuttige links op de Deceuninck-website: 

Een staal ontvangen : http://www.deceuninck.be/nl/gratis-stalen
Brochure ontvangen : http://www.deceuninck.be/nl/gratis-brochure
Plaatsingsofferte : http://www.deceuninck.be/nl/contact

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email