Deceuninck introduceert zendow#neo. Revolutionaire technologie met superieure thermische isolaties

Deceuninck
Deceuninck
Deceuninck

Als marktleider in een wereld waarin steeds meer aandacht geschonken wordt aan de impact van het gebruik van materialen en van energie, is Deceuninck het aan zichzelf, aan u en aan de toekomstige generaties verplicht nieuwe technieken en strategieën te ontwikkelen die zijn pvc profielen nog efficiënter en nog performanter maken.

 

Linktrusion : doordacht en intelligent

Linktrusion is een ontwikkelingstechnologie die kenmerken en prestaties van zowel nieuwe als traditionele materialen uitpuurt, doseert en combineert om steeds de best mogelijke oplossing voor een bepaalde behoefte te bieden en de energieprestaties van alle producten te optimaliseren.

 

 

zendow#neo

De nieuwe reeks pvc ramen en pvc deuren waar deze vernieuwende technologie voor het eerst gebruikt wordt, noemt Deceuninck zendow#neo. Bij zendow#neo wordt niet langer gebruik gemaakt van standaard-gegalvaniseerde stalen versterkingen binnen de profielen omwille van hun negatieve impact op de thermische prestaties. In plaats daarvan worden in de basis van het profiel pvc-verstevigingen aangebracht waarin afzonderlijk geplaatste staalkabels worden gecombineerd met 100% recycleerbaar hoog-isolerend pvc-schuim. Met de nieuwe Linktrusion-technologie zorgt Deceuninck niet alleen voor een alternatieve oplossing voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen en voor significant hogere thermische prestatie.

 

Voor de standaardoplossing worden zowel kader als vleugel voorzien van een thermische versterking. De kern hierbij bestaat uit schuim van gerecycleerd pvc en staaldraad. Bij de zendow#neo premiumoplossing (beschikbaar 2de jaarhelft) wordt gebruik gemaakt van thermische versterkingen in het kaderprofiel enerzijds en van continue glasvezels in het 6-kamer-vleugelprofiel anderzijds. Dit betekent betere technische prestaties en nog betere isolatiewaarden. Beide zendow#neo-oplossingen, standaard en premium, zijn 100% recycleerbaar.

 

New is now

“New is now” is meer dan een slogan. Voor Deceuninck is het een echte belofte. Een belofte aan u en de toekomstige generaties om technologieën te ontwikkelen die de Deceuninck raam- en deurprofielen nog performanter en energie-efficiënter maken.

Dit engagement hebben we Linktrusion gedoopt: een unieke revolutionaire technologie die voor het eerst wordt toegepast binnen de gloednieuwe Deceuninck zendow#neo raam- en deurserie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email