Akoestische en optische opdeling van een ruimte

BuzziSpace en ontwerpersduo Couvreur.Devos tonen je het verlichte pad dankzij de BuzziWings. Deze inventieve plafondaccessoires uit de reeks BuzziFelt zijn ontworpen om een grote ruimte akoestisch en optisch op te delen. Op die manier creëer je een nooit eerder geziene modulariteit. De BuzziWings zorgen niet alleen voor een optimale akoestiek, je hebt meteen ook een subtiel verlichte kamer dankzij de ingebouwde, indirecte lichtbron. De BuzziWings bevestig je aan het plafond in een hoek van 90°; perfect om het licht en het geluid te kneden naar jouw smaak. BuzziWings is verkrijgbaar in verschillende BuzziFelt-kleuren.

 

Akoestische isolatie

De basiswaarden van BuzziSpace vertalen zich in zaken als ecologie, akoestiek & flexibiliteit die we in een modern design gieten. Met gerecycleerde & geluidswerende materialen gaan we het gevecht aan met geluidsvervuiling zoals echo of ander overtollig lawaai. Door de verschillende kleuren & opstelmogelijkheden van het productassortiment zorgen we dat deze geluidsreducerende & geluidsabsorberende effecten ook effectief tot uiting komen.

 

Akoestische panelen

De zoektocht naar aantrekkelijke, creatieve producten gaat hand in hand met hoge akoestische eisen. Akoestische panelen hebben als doel de akoestiek te verbeteren zonder de sfeer aan te tasten door een gebrek aan creativiteit. De speciaal ontworpen akoestische panelen van BuzziSpace hebben als doel de akoestiek te verbeteren. Elk akoestisch paneel van BuzziSpace voldoet daarom zeker aan verschillende bovenvermelde eisen, zonder de creativiteit minder eer aan te doen.