Connecteer je huis met de slimme intercom Classe 300EOS

Dit nieuwe intercomsysteem van BTicino heeft heel wat troeven. Vooral de mogelijkheid om je huis te connecteren dankzij de spraakassistent Alexa en de vele Smart Home-functionaliteiten, maken de Classe 300EOS zo interessant.

De intercom heeft een verticaal design met een gebogen vorm. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor videofonie en toegangscontrole, maar kan ook slimme camera’s, alarmen, lichtschakelaars, stopcontacten, muziekinstallaties of televisies, rolluiken, thermostaten en buitenverlichting koppelen. Dankzij stem of smartphone kunnen deze domotica-apparaten worden bestuurd.

Toegang verlenen waar en wanneer je wilt

Dankzij de Home + Security App of Home + Control App van Netatmo is het mogelijk om inkomende deuroproepen, bewegingen in en rond de woning op te volgen. Vanop afstand kan een deuroproep worden beantwoord en het elektrisch slot van de voordeur of poort worden geactiveerd. Met de tijdlijn kan je stap voor stap opvolgen wat er in en rond je huis gebeurd.

Veiligheid troef in en rond de woning

Ook de slimme veiligheidsoplossingen van Netatmo zijn opgenomen in de interface waardoor je buitencamera’s met of zonder sirene, slimme binnencamera's, slimme rookdetectoren, slimme binnensirenes, slimme deur- en raamsensoren en slimme deurbel met camera kan integreren. Is er beweging in of rond je huis en je bent niet thuis. Je app brengt je op de hoogte en je tijdlijn geeft alle stappen weer. Je huis is nog nooit zo veilig geweest.

Eenvoud voor de installateur, mogelijkheden voor de gebruiker

Classe 300EOS is een tweedraadsysteem, wat de installatie voor de plaatser makkelijk maakt. Door de ingebouwde wificonnectie is geen extra bekabeling nodig. Daarom is deze nieuwe intercom zowel een ideale oplossing voor nieuwbouw als renovatie projecten. De configuratie kan de installatie zelf aanbieden als extra service, maar ook de gebruiker kan zelf aan de slag. De app is downloadbaar via de AppStore of via Google Play.

Wil je graag meer informatie ontvangen omtrent de nieuwe videofonie oplossing Classe 300EOS van BTicino. Vul het formulier in en je ontvangt meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email