Mortex® Color is een multifunctionele pleister en wordt gebruikt voor het bekleden van minerale oppervlakken (vloeren, muren, waterpartijen, werkbladen,…). Deze pleister is toepasbaar voor vloeren, muren en meubels met een taddelakt look of met het uitzicht van effen beton.

 

Het multifunctionele en waterdichte BEALMortex® Color blijft zich onderscheiden met zijn unieke look. De pleister is trendy, heeft ontelbare toepassingen en kan in grote mate gepersonaliseerd worden.

 

Eerst is er de mogelijkheid om te kiezen voor een afwerking in glanzend vernis. Daarnaast kan je opteren voor een ultraglad laagje, dat gecombineerd kan worden met twee klassieke contrastkleuren (bijvoorbeeld zwart en wit).

 

Daarbovenop laat BEALMortex® Color toe dat diverse ingrediënten – zoals stukjes spiegel, glas, bladgoud, lovertjes, metaalpoeder,… – kunnen toegevoegd worden aan de basissamenstelling. Creatieve geesten kunnen hierdoor hun wildste ideeën realiseren.

 

De Mortex® Color pleister wordt aangebracht met een plamuurmes in twee lagen op een homogene ondergrond en in drie lagen op een niet-homogene ondergrond van het type “tegelvloer”.

 

 

 

Voor meer info : http://www.beal.be/?utm_source=bativox&utm_medium=site&utm_campaign=bativox