Onlangs stelde het Roeselaarse bedrijf Nanopixel zijn nieuwste product Showreal voor: een interactieve en erg visuele verkooptoepassing voor de vastgoedsector. Nanopixel heeft in de voorbije jaren een stevige reputatie opgebouwd met 3D high end visualisaties voor de vastgoedsector. Dat het bedrijf zijn naam niet gestolen heeft, merk je trouwens meteen aan de hoge mate van detaillering en het levensechte karakter van de visualisaties.

Met de ontwikkeling van Showreal gaat Nanopixel nog een stap verder. Showreal is een combinatie van software, hardware en 3D visualisaties waarmee je als vastgoedprofessional je klant kan meenemen op een belevingsparcours doorheen een vastgoedproject nog voor de eerste steen gelegd werd.

Aan de buitenkant bestaat Showreal uit een touchtafel en een levensgrote videowall. Zoals de naam al laat vermoeden is die touchtafel een tafel met touchscreen als tafelblad. Met een elegante bedieningsknop stippel je als makelaar vanop de touchtafel samen met je klant het gewenste belevingsparcours uit. Op basis van specifieke eisen zoals het besteedbare budget, het aantal slaapkamers, de gewenste verdieping,… zie je meteen welke wooneenheden in aanmerking komen. Je bekijkt vloerplannen, high end 3D visualisaties,… en dat allemaal tot in het kleinste detail en op groot scherm. Het ene moment bekijk je samen met je klant plannen op de touchtafel om even later op de reusachtige 4K videowall samen te genieten van het toekomstige uitzicht vanop de 20ste verdieping.

 

 

Tijdens de virtuele ontdekkingsreis kan je als makelaar wooneenheden als "favoriet" markeren zodat je ze achteraf per email met alle bijhorende informatie met je potentiële koper kan delen. Het zorgt ervoor dat Showreal niet enkel uitblinkt in de visualisatie van het project maar ook in de opvolging van het verkooptraject. Showreal kan overigens ook met de website van de makelaar of met andere CRM toepassingen samenwerken.