Apps voor bouwprofessionals

Bativox

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook bouwprofessionals maken er massaal gebruik van. Maar hoeveel “smarter” is de bouwprofessional nu geworden met zo’n smartphone? Welke apps gebruikt hij of zij vooral?

In een recente poll van online magazine ArchDaily verkozen hun lezers als beste smartphone app...de camera van het toestel! De top drie  van echte apps die de lezers van ArchDaily verkozen:

  1. AutoCad WS: deze app voor Android en iPhone laat toet om DWG tekeningen te bekijken, aan te passen en te delen.
  2. Houzz: enkel voor iPhone, een databank van interieurideeën met meer dan 700,000 hoge resolutie foto’s. Een soort Pinterest maar dan enkel voor interieur.
  3. MagicPlan: maak foto’s met je iPhone en deze app zorgt voor een vloerplan. Vermoedelijk beschikbaar voor Android tegen eind 2012. Let wel: deze app vereist een smartphone met gyroscoop. Zeker niet elke Android smartphone heeft zo’n gyroscoop.
Welke apps gebruik jij als bouwprofessional? Welke bouwproducenten creëren interessante apps voor de bouwprofessional? Laat het ons weten!

­

2-wekelijkse nieuwsbrief

Blijf online én gratis op de hoogte van de nieuwste bouwproducten, economisch nieuws uit de bouw, de actuele bouwwetgeving, premies, projecten,....