Bativox Connect in een notendop

Met de gratis Bativox Connect service vind jij als particuliere bouwheer snel de juiste bouwprofessionals om je project te realiseren.

zoek-een-vakman

Hoe werkt dat juist?

  1. Via het handige webformulier kan je snel en eenvoudig je project omschrijven en aangeven welke bouwprofessionals je nodig hebt.
  2. Wij zorgen er dan voor dat jouw project onder de aandacht komt van bouwprofessionals die je kunnen helpen.
  3. Is een bouwprofessional geïnteresseerd in je project dan kan hij voor een kleine vergoeding je contactdetails zien en contact met je opnemen. Je bespreekt dan samen met de bouwprofessional je project en indien gewenst maakt hij een offerte voor jou.

We geven hieronder kort aan welke gegevens je dient in te vullen in het formulier en waarom die nodig zijn:

Projectdetails

  • projecttype (nieuwbouw of renovatie): vaak hebben bouwprofessionals zich gespecialiseerd in een bepaald projecttype. Op basis van dat projecttype kunnen zij meteen de projecten selecteren die het best bij hun ervaring aansluiten.
  • startdatum project: hier geeft de bouwheer aan wanneer hij of zij van start wenst te gaan. Op die manier kom je als bouwheer enkel in contact met bouwprofessionals die op het juiste ogenblik nog plaats hebben in hun orderboek.
  • postcode project: vakmannen werken vaak het liefst in hun eigen regio. Dat is niet enkel voordelig voor de bouwprofessionals maar ook voor jou als bouwheer (lagere verplaatsingskosten, snellere service nadien,…).
  • projectomschrijving: probeer zo duidelijk mogelijk je project te omschrijven. Geef waar mogelijk ook afmetingen of grootteordes door. Sommige bouwprofessionals zijn eerder geïnteresseerd in grote projecten anderen zijn dan weer gespecialiseerd in kleinere klussen.
  • foto's en bestanden: een foto van een bestaande situatie of een plan dat gerealiseerd moet worden, laat bouwprofessionals toe om de situatie nog beter in te schatten. Als je het webformulier met je smartphone invult, dan kan je tijdens het invullen foto's met je smartphonecamera maken en meteen toevoegen!

Gewenste bouwprofessionals

Deze informatie is essentieel om je project voor te leggen aan de juiste bouwprofessionals! Zit je project nog in een vroeg stadium en heb je nood aan een architect, tuinarchitect,… dan kan je dat hier aangeven. Wat de uitvoering van je project betreft, moet je hier aangeven of je met een algemene aannemer wilt werken of liever zelf verschillende vakmannen selecteert en coördineert. In dat laatste geval kan je aan de hand van een handige selectielijst snel maar toch gedetailleerd aangeven welke werken er allemaal moeten gebeuren (ruwbouw, binneninrichting, sanitair,…).

Jouw contactgegevens

Het doel van de Bativox Connect service is dat geïnteresseerde bouwprofessionals je kunnen contacteren om je project verder te bespreken, een offerte op te stellen,… Daarvoor moet je minimaal je naam, je voornaam, de postcode van je huidige woonplaats, je emailadres en je telefoonnummer opgeven.

Wie krijgt mijn contactgegevens te zien?

Van zodra je het webformulier verzendt, brengen we je project anoniem, d.w.z. zonder vermelding van je contactgegevens, onder de aandacht van bouwprofessionals met de gewenste competenties en met nog voldoende plaats in hun planning. Bouwprofessionals die bijkomende vragen hebben kunnen vanaf dan bijkomende vragen stellen via onze ingebouwde anonieme chatfunctie. Is een bouwprofessional overtuigd dat hij of zij de geknipte persoon is voor jouw project dan kan hij of zij je contactgegevens kopen voor een klein bedrag. Per onderdeel kunnen er maximaal 5 bouwprofessionals toegang krijgen tot jouw contactgegevens.