Betonnen wand- en vloeroplossingen die opvallen

ACL, A Cimenteira do Louro
ACL, A Cimenteira do Louro

Batibouw 2019 heeft weer heel wat in petto, waaronder een Portugees bedrijf , ACL A Cimenteira Do Louro, dat enkele innovatieve gevelbekledingen en tegelvloeren voorstelt. Het materiaal waaruit deze oplossingen zijn gemaakt is beton. Sommige oplossingen kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast.

ACL heeft heel wat afwerkingen in zijn tegelaanbod waaronder hout- of leisteenimitaties, tegels in verschillende formaten, siergrindtegels, … Wat het aanbod uniek maakt is dat naast de gewone tegels er ook aandacht wordt besteed aan hoekoplossingen, waardoor je zwembaden, terrassen of bestrating perfect kunt afwerken.

Ook de gevel- of wandelementen kunnen accenten leggen in de woning of rondom de woning. De gevelbekleding bestaat uit strips. Deze hebben verschillende afwerkingen zoals betonstrips met houtimitaties, granulaatstrips in verschillende kleuren. De elementen zijn ook voorzien van hoekstukken waardoor je waarheidsgetrouw een muur esthetisch kan afwerken.

Ontdek alvast 3 prachtige oplossingen die je op Batibouw 2019 kan ontdekken:

Wandbekleding Cementbrick

Met deze wandbekleding kan je een industriële look nabootsen. Afwerkingen voor in horeca, retail, of zelfs in de woning zorgen voor een retro look. Cementbrick is beschikbaar in vijf kleuren in de afmetingen 215x60 mm

Gevelbekleding Hando Plus

Houd je liever van minimalistisch design gecombineerd met een industriële ruwe look, dan is Hando Plus zeker te overwegen. De geometrie van de wandtegels en de neutrale tinten zorgen ervoor dat de stenen gevel minimalisme nastreeft. Hando Plus is beschikbaar in twee kleuren. De afmetingen bedragen 1000 x 500 mm.

Betonnen vloertegels Travertino

Bij deze vloertegel gaan rustiek en hedendaags samen. De tegel die zowel binnen als buiten kan worden geplaatst leent zich in heel wat toepassingen. De afmetingen bedragen 900x450x300 mm.

Wil je graag meer informatie omtrent het aanbod van ACL wandbekledingen en tegelvloeren? Vraag de brochure aan via het formulier en ACL stuurt je deze digitaal op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email