Gemotoriseerde vlakke zwembadoverdekking Abrisud

Abrisud
Abrisud
Abrisud

Comfort is ook discretie

Een eigen buitenzwembad: een droom die voor Belgen al is uitgekomen. In de zomer is het dé plaats voor heerlijke familiemomenten, de rest van het jaar ligt het er jammer genoeg vaak triest en verlaten bij. Om van het zwembad ook te genieten bij minder fraai weer, is de gemotoriseerde vlakke zwembadoverdekking van Abrisud de ideale oplossing. Deze esthetische en gebruiksvriendelijke overdekking beschermt, bedekt, verwarmt en onderhoudt het zwembad. Bovendien blijft het zicht op de tuin onaangetast.

De kameleonoverdekking

Het overdekte zwembad wordt in een oogwenk opengeschoven. De afdekmodules, allemaal even breed, worden al glijdend op elkaar gestapeld met behulp van een afstandsbediening of een sleutel. De geopende afdekking vormt één geheel met de tuin en integreert zich volledig in de natuurlijke omgeving van het zwembad De gebruikers kunnen volop van het zwembad genieten zonder de tuin te betreden.

 

Optimaal gebruikscomfort

De overdekking is uiterst gemakkelijk in gebruik dankzij het motorisatiesysteem en, nadat de modules zijn opgestapeld en de wielen ingetrokken, neemt zij slechts zeer weinig ruimte in beslag. De vlakke vorm staat borg voor veiligheid en discretie, terwijl de samenstelling van polycarbonaat met cellenstructuur voor extra stevigheid en isolatie (tot 8°C warmer water) van het zwembad zorgt.

- Fabricage op maat

- Prijzen volgens bestek (gratis studie)

De gemotoriseerde overdekkingen van Abrisud met 10 jaar superieure kwaliteit

In 2005 maakte Abrisud het leven van zwembadeigenaars gemakkelijker met een gemotoriseerde afdekking. Het was toen de enige gebogen afdekking waarvan de modules met gelijke afmetingen (hoogte en breedte) al glijdend automatisch op elkaar werden gestapeld aan het uiteinde van het zwembad. 10 jaar van voortdurende verbetering hebben geleid tot een nieuwe innovatie, de vlakke overdekking, eveneens gemotoriseerd en met hetzelfde werkingsprincipe.

Vandaag zijn alle overdekkingen van het Abrisudgamma verkrijgbaar met motorisatie : vlakke en hoge overdekkingen, overdekkingen met panelen en dekzeilen.

Technische fiche

  • Exclusief en gepatenteerd motorisatiesysteem met elegante lijnen.
  • Slot voor bediening met sleutel (aanvullend bij de afstandsbediening).
  • Licht gebogen dwarsliggers voor de afvoer van het regenwater.
  • Inwendige wielen om gemakkelijk te glijden.
  • Polycarbonaat met cellenstructuur en dubbelzijdige anti-UV behandeling voor een lange levensduur.
  • Hoekstukken die een optimale rechte uitlijning van de modules garanderen.
  • Geleidings- en anti-ophefsysteem.
  • Optie : Zonnepaneel: zorgt voor de elektrische voeding van het motorisatiesysteem via zonne-energie. Maakt elke elektrische aansluiting en dus graafwerken overbodig.

Wilt u graag meer informatie over de vlakke zwembadoverkappingen van Abrisud? Vul het formulier in en Abrisud bezorgt u meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email