Energetische en esthetische facelift voor je gevel met Façabrick

Isoleren en renoveren van je bestaande gevel kan dankzij Façabrick. Façabrick is een systeem waarbij steenstrips op harde isolatieplaten worden aangebracht. Deze opbouw heeft de voordelen van gevelbekleding gecombineerd met de stootvastheid van gevelstenen. Hiervoor zijn geen funderingswerken vereist en er is weinig ruimte nodig. Façabrick koppelt de eigenschappen van traditioneel metstelwerk met optimale thermische prestaties.

Het na-isoleren voorkomt koudebruggen en bouwknopen

De doordachte combinatie van een grafiet EPS-isolatieplaat te voorzien van een wapeningsnet met mortellaag, afgewerkt met steenstrips, verzekert een snelle plaatsing en een duurzaam resultaat. De grafiet EPS-isolatiepanelen worden verlijmd en mechanisch bevestigd. Na het dichten van de naden start het aanbrengen van de steenstrippen. Het spreekt voor zich dat de bewoner het huis niet hoeft te verlaten tijdens de werken. Een extra troef voor Façabrick. Ook de brede keuze aan steenstrippen kan elke renoveerder bekoren.

Nieuw : Façabrick calculator

De nieuwe calculator zorgt ervoor dat je in enkele stappen weet hoeveel en welke materialen je nodig hebt om je project te renoveren met Façabrick. Je kan via de calculator ook een offerte aanvragen bij de Façabrick verdelers.

Façabrick is vanaf 2022 niet meer beschikbaar? Maar je kan altijd via het formulier naar een alternatieve oplossing vragen.  

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email