Argenta Invisidoor, onzichtbaar aluminium kader voor binnendeuren

Arlu
Arlu

Argenta Invisidoor is een onzichtbaar aluminium kader voor de plaatsing van binnendeuren. Nadat de deur ingebouwd is, blijft er slechts één zichtvlak over en zie je nog enkel het contour van de deur. Er is geen aftekening meer tussen het kader en de gyproc.

 

 

Invisidoor kan ook op een bakstenen muur geplaatst worden. Er zijn twee types, op basis van de draairichting: Invisidoor OUT en Invisidoor IN, telkens met de scharnieren links of rechts. Een groot voordeel is dat alle binnendeuren van Oosthout in het kader ingepast kunnen worden.

 

Talrijke voordelen

 

Door de combinatie van een Oosthout binnendeur met Invisidoor van Argenta is er geen zichtbaar kader meer rondom de deur. De workflow is uiterst efficiënt doordat het kader en de deur vooraf in het atelier gemonteerd worden en op hetzelfde moment bij de klant geplaatst kunnen worden, zodat slechts één werfbezoek nodig is.

 

Argenta Invisidoor is universeel toepasbaar voor alle standaard deuropeningen, zowel in nieuwbouw als in renovatie. Het kader kan compact ingebouwd en toegepast worden voor metselwerk en wanden met een minimale dikte van 60 mm. De constructie van het kozijn is heel stevig dankzij de geïntegreerde hoekverbinding en de solide en eenvoudige bevestiging aan de muur door middel van doken. Bovendien worden scheuren in het plakwerk vermeden door de stevige constructie en minimale uitzetting van het kader, alsook door de betere vasthechting van het plakwerk tegen het profiel.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email