Niko ledstrips hebben een streepje voor. Leds hebben de toekomst!

Niko
Niko
Niko

Leds zijn aan een stevige opmars bezig. Niet alleen in professionele projecten, maar ook in de huiskamer. Waarom? Leds zijn energiezuinig, betrouwbaar, schokbestendig en hebben een lange levensduur. De ledstrips van Niko doen daar nog een schepje bovenop. Je kunt ze gemakkelijk installeren, eenvoudig bedienen en vooral: ze zijn betaalbaar.

 

Ledstrips voor elke verlichting

De ledstrips van Niko bieden uitgebreide mogelijkheden: een warme sfeer in de huiskamer, functionele verlichting in de keuken, veiligheidsverlichting in de gang of hal… Allerlei sfeerlampjes worden zo overbodig. Een barkast, nachtkastje, tv-meubel, boekenrek… kan je met ledstrips eenvoudig van een lichtlijntje voorzien. Je kunt de sfeerverlichting afstemmen op het moment van de dag, op je humeur van het ogenblik of de activiteit die je bezig houdt. In een knip regel je zowel de intensiteit als de kleur van het licht naar jouw zin. Leds zijn energiezuinig, met heel wat minder energieverbruik kom je tot verbazend goede resultaten. Zo kan je bijvoorbeeld in de keuken al eens de sfeerverlichting laten branden zonder je om je elektriciteitsfactuur of het milieu zorgen te maken.

 

Leds als oriëntatie- of veiligheidsverlichting

Als je de treden subtiel met leds uitlicht, creëer je niet alleen sfeer. De trap is ‘s nachts niet langer een gevaarlijk obstakel. Zo loop je in het donker vlotjes naar het toilet zonder extra licht aan te knippen en je familie wakker te maken. Voor de kinderen in huis is een led-lampje naast het bed een reden om nooit meer bang te zijn in het donker. Een bijkomend voordeel, aan leds kunnen de kids hun vingers niet verbranden.

 

Wit of kleur

Niko biedt keuze uit drie soorten wit: koud, neutraal en warm wit. Daarnaast is er rood, amber, blauw en groen. Niko heeft zowel monochrome als RGB-ledstrips in zijn assortiment. De basis is wit of zwart voor een onopvallende integratie in elk interieur. De hartafstand tussen de leds is altijd dezelfde, ook bij de verbinding tussen twee strips. Dat zorgt voor een mooie egale lichtlijn.

 

Waarom voor leds kiezen? 7 redenen die overtuigen:

  • Leds vragen geen onderhoud en gaan véél langer mee: Met een levensduur van 50.000 uren en een gemiddelde van 4 branduren per dag hoef je ze pas na 30 jaar gebruik te vervangen.
  • Leds zijn energiezuinig: Ze worden nauwelijks warm, dus gaat er veel minder energie verloren.
  • Leds nemen weinig plaats in: Door hun compacte vorm kunnen ze gemakkelijk weggewerkt worden, ook op plaatsen waar andere lichtbronnen niet in passen.
  • Leds verbranden je vingers niet: Omdat ze nooit zo warm worden dat je je zou kunnen verbranden, zijn leds bijzonder kindvriendelijk.
  • Leds verkleuren de omgeving niet: Leds geven geen UV- of IR-straling. Dat maakt ze ideaal voor de verlichting van foto’s of kunstwerken.
  • Leds reageren snel: In tegenstelling tot TL’s geven leds meteen na het aanschakelen volop licht. En je mag ze gerust veelvuldig aan- en uitzetten, want dat heeft geen invloed op hun levensduur.
  • Leds kunnen RGB-gestuurd worden: Zo kan je het licht van kleur veranderen. Geniet van het schouwspel!

 

Montage in een vingerknip!

Het uniek en gepatenteerd plug-and-playprincipe zorgt voor een vingervlugge montage. De resultaten die je ermee bereikt, zullen iedereen met verstomming slaan. De mogelijkheden om leds te gebruiken zijn even onbeperkt als je creatieve inspiratie.

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email