Een luxueuze boomhut met keuken, badkamer, sauna én wifi

Bativox
Bativox
Bativox

In het buitenland waren ze al bekend maar binnenkort vind je ze ook in België: luxueuze boomlofts. De eerste zogenaamde treeloft werd zopas neergepoot in het vakantiebos “Your Nature” in het Henegouwse Antoing. In dit ecologische vakantiepark tegen de Franse grens komen er binnenkort enkele tientallen treelofts.

Meer dan een boomhut

De treeloft is volledig uit hout en met een oppervlakte van 57m² en een gewicht van meer dan een ton is het niet meteen een kleine boomhut. De treeloft staat 3,5 m boven de grond op 12 steunpalen die zelf 8 meter diep in de grond verankerd zitten.

Aan comfort ontbreekt het niet in de treelofts: ze zijn niet alleen voorzien van elektriciteit en stromend water, ze tellen ook maar liefst twee verdiepingen, evenveel terrassen en slaapkamers, een keuken en badkamer. Mocht het weer even tegen zitten dan zijn er nog een sauna en wifi voor wie moeite heeft om offline te blijven. Bovendien zijn de treelofts helemaal energieneutraal.

Binnenkort kan je zelf op vakantie gaan in zo’n treeloft voor 150 euro per nacht. Wie gelooft in het vakantieconcept kan zelf een treeloft kopen als investering. In ruil kan je in je eigen treeloft een aantal weken per jaar overnachten en ontvang je interesten.

Meer info vind je op yournature.be

­

2-wekelijkse nieuwsbrief

Blijf online én gratis op de hoogte van de nieuwste bouwproducten, economisch nieuws uit de bouw, de actuele bouwwetgeving, premies, projecten,....