DNS Large: ophoogsysteem voor groot formaat daktegels

Zoontjens
Zoontjens
Zoontjens

Met het ophoogsysteem DNS® van Zoontjens is dakbestrating strak en stabiel op de gewenste hoogte te brengen. Zoontjens heeft voor groot formaat dakterrastegels dit unieke ophoogsysteem verder ontwikkeld naar DNS®Large. Dit systeem werkt op dezelfde manier als DNS®, maar heeft een groter drukoppervlak om krachten te verdelen.

Om de gewenste hoogte te bereiken wordt de DNS®-buis met een doorsnede van 16 cm gebruikt. Met een bouwlaser wordt de exacte hoogte bepaald van elk ophoogelement. Deze wordt op de juiste maat gezaagd en geplaatst in een drukverdeelvoet. Op deze manier ontstaat een genivelleerd loopoppervlak.

De combinatie van een sterke drukverdeelvoet en –schijf (met een doorsnede van 24,5 cm) en de DNS®-buis zorgt voor een stabiele en strakke fixatie met de groot formaat daktegel. Dit systeem zorgt er bovendien voor dat regenwater direct wordt afgevoerd.

DNS®Large dient worden toegepast bij tegels groter dan 60 x 60 cm of bij een ophoging van meer dan 40 cm. DNS®Large kan tot één meter hoogte ophogen en nivelleren.

Wenst u meer informatie over dit product, aarzel dan niet om onderstaand contactformulier in te vullen!

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email